Astro

Horoskop za četrtek, 4. julija

W.Y.
4. 7. 2019, 06.33
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Ukvarjate se z zelo zanimivo dejavnostjo. Prihaja zanimiv predlog, nekdo misli na vas toliko kot vi nanj! Na vrsti ste za naslednji korak, ki naj bi bil obarvan z obzirnostjo in pravimi besedami.

BIK

Nekaj se dogaja prehitro, nimate časa za premislek, kakršnega ste vajeni. Postajate nestrpni, ne veste, kaj bi morali storiti. Zdravje in razpoloženje se postopoma izboljšujeta.

DVOJČKA

Mnogi, ki vam niso preveč podobni, vam lahko zastavijo preveč vprašanj. Nekatera vas bodo resnično zmedla, ker bodo drzna. Pri delu in pogovorih si zapisujte vse pomembno, da ne bi česa pozabili.

RAK

Občutek vas usmerja k pravim osebam. Slišali boste veliko koristnega in zato ni razlogov, da bi kogar koli čakali. Nekaj se vam bo zdelo veliko lažje kot doslej.

LEV

Kdor čaka, tudi dočaka. Spomnite se tega, ko bo napočil trenutek za neko srečanje. Priznati si morate, da ste včasih maščevalni. Vsaj v ljubezni bodite nežnejši.

DEVICA

Nikakor ne najdete skupnega jezika, posebno doma, kjer zahtevate več iskrenosti in odkritosti. Nekoliko lažje vam bo v ljubezni, saj končno razumete, da vas nekdo vendarle spoštuje.

TEHTNICA

Imate veliko priložnosti, stežka se boste odločili za eno. Za povrh pa lahko pričakujete, da se bo pojavil nekdo, ki se tokrat morda želi le poigravati. Pazite, kaj boste odgovorili.

ŠKORPIJON

Končno bo tudi vam posijalo ljubezensko sonce. Storili ste dovolj, sedaj lahko le čakate na odgovor. Tudi pri pogovorih z nadrejenimi ali starejšimi imate zadnjo besedo.

STRELEC

Ustvarili boste odličen vtis o sebi. Mnogi vam sledijo, na delu vseeno pazite glede pogodb in dogovorov o urniku. Prave ljubezenske želje skrivate za gostobesednostjo.

KOZOROG

Imeli boste dovolj energije za vse delovne podvige, pravzaprav komaj čakate na novosti. V ljubezni vas moti to, da nimate nič konkretnega. Dolgo čakate na odgovore, ki jih zdaj ne bi smeli izsiliti.

VODNAR

Ne ozirate se na utrujenost. Obrestovalo se vam bo nekaj, za kar ste se že potrudili v preteklosti. Ne more vam spodleteti, slišali boste nekaj vzpodbudnih opazk.

RIBI

Zvezde vam ne bodo prizanesle, posebno v karieri. Ne obljubljajte, da boste pomagali, če tega ne morete izpolniti. Vsaj zaenkrat se držite tistega, kar že poznate.