Astro

Horoskop za sredo, 3. julija

W.Y.
3. 7. 2019, 06.27
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Čim prej storite nekaj novega, ne omahujte. V nasprotnem boste kar tavali okoli in ugibali. Bodite posebno pozorni pri nečem, kar ste začeli opravljati pred kratkim. V ljubezni ni iskrenosti.

BIK

Planeti prinašajo veliko pozitivnega pri družabnih srečanjih. Ne skrivajte čustev, posebno če že komaj čakate na neko srečanje. Ne prepuščajte vsega le usodi.

DVOJČKA

Računajte na pomoč in podporo nekoga, ki se pogosto zadržuje v ozadju, vendar to ne pomeni, da je pozabil na vas. Še enkrat se bo izkazalo, da najboljše prihaja po naključju.

RAK

Ljubosumje vam ne pomaga. Možno je namreč, da preveč razmišljate o nečem, kar naj bi že zdavnaj ostalo v preteklosti. V ljubezni vam ne more pomagati le vaša iznajdljivost.

LEV

V ljubezni ne velja vedno pravilo, da je napad najboljša obramba. Zlahka se boste navdušili za nekaj, kar se razlikuje od vaših dosedanjih dejavnosti. Izkazali se boste, ne glede na prvotni strah.

DEVICA

Imate opravka z osebami, ki so prepočasne za vaš okus in način življenja. Pazite, da ne bi pozabili na izredno pomembno pismo ali sporočilo.

TEHTNICA

Danes ste lahko drznejši, zanimalo vas bo neko nenavadno področje ali vprašanje. Presenetite tiste, ki dvomijo, da ste še vedno iznajdljivi in izvirni. Ukvarjajte se s športom.

ŠKORPIJON

Ne ozirajte se na zlobne opazke. Imate svojo pot, tokrat skrijte negotovost, posebno v delovnem krogu, kjer ni iskrenosti. Pazite glede prihrankov, ne posnemajte drugih.

STRELEC

Poskusite tokrat poskrbeti zase. Vsi ostali se bodo že sami znašli, vi pa poskušajte slediti svoji intuiciji, ki vam danes obljublja nekaj novega.

KOZOROG

Venera se igra z vašo potrpežljivostjo v ljubezni. Igra taktiziranja se vam ne poda. Nekdo se bo še enkrat spretno izmuznil, takega razmerja pravzaprav ne potrebujete.

VODNAR

Tudi tokrat se utegne zgoditi, da boste svoje sogovornike opazovali v boljši luči, kot so v resnici. Počakajte, ne sklepajte prehitro. Ne zanemarjajte pomembnih delovnih nalog.

RIBI

Imate več možnosti, a danes bi pravzaprav radi preizkusili vse. Ne omejite se le na eno področje. V službi boste postavljali nova pravila, medtem ko ste v ljubezni navdušeni nad izvirnostjo drage osebe.