OVEN
Ker ne sodite med najbolj romantične ljubimke in ljubimce pod soncem, boste z eno nogo mogoče pretrdo stali na realnih tleh. Najbolj vas bodo pritegnili ljudje v enakem znamenju.

BIK
Ugotovili boste, da je včasih zelo mikavno prekoračiti meje razumskega. Želeli si boste občutiti vso popolnost življenja in narediti velik požirek iz čaše svobode. Omejitev ne boste prenesli.

DVOJČKA
Dobili boste kopico lepih komplimentov, ki vas bodo naredili še bolj prisrčne. Skratka, obeta se vam prijeten, zabaven in pozitiven dan, ki se bo za vas zaključil šele pozno v noč.

RAK
Zna se vam zgoditi, da svoje dobrote ne boste razdajali pravim osebam. Ko ste zaljubljeni, ste skrbni, ljubeči in zanesljivi pravi blagor za tiste, ki v partnerju iščejo figuro starša.

LEV
Izpod napol priprtih oči boste vedno na preži za plenom. Brez ljubezni vam živeti ni, saj je vaš vladar Sonce, zvezda našega osončja, ki je v astrološki simboliki povezana s srcem, srce pa seveda z ljubeznijo.

DEVICA
Dvignite se nekoliko višje. Namesto da se vdajate depresivnim stanjem, takrat raje obiščite prijatelja oziroma prijateljico, ki vas zna vedno spraviti v dobro voljo.

TEHTNICA
Pred vami je dan poln razno raznih sprememb. Če imate dolgoletnega prijatelja, se vam lahko zgodi, da ga boste začeli gledati iz drugega zornega kota.

ŠKORPIJON
Danes boste začutili, kako pomembno vlogo imajo v vašem življenju prijatelji. Ste bistri in imate dar za razumevanje globine človeških duš, najbližji pa vas bodo z veseljem podprli.

STRELEC
Tokrat se boste bolj kot kdaj koli lahko zanesli na svoje prirojene talente. Vaša ustvarjalna narava bo kar prekipevala in v vse, česar se boste lotili, boste tudi uspešno končali.

KOZOROG
Končno boste prišli k sebi po burnih dogodkih v prejšnjih dnevih. Umirili se boste in povrnila se vam bosta nujno potrebno ravnovesje in harmonija.

VODNAR
Dogodki, ki vam jih bo povzročilo trenutno stanje planetov, bodo ravno tisto o čemer ste sanjali. Končno boste lahko uredili svoje misli. Počutili se boste odlično.

RIBI
Čakajo vas presenečenja. Lahko se vam celo zgodi, da zaradi simpatične osebe nasprotnega spola, ki bo vztrajala prekinete svojo daljšo vezo.