Napoved

Horoskop za petek, 28. junija

W.Y.
28. 6. 2019, 06.25
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Vaša notranja toplina, umirjenost in samozaupanje, ki ga izžarevate, bo danes pravi magnet za tiste, ki v ljubezni iščejo zanesljivost in varnost. Avanture vam ne bodo kaj preveč ležale.

BIK
Zelo boste aktivni, imeli boste povečano delovno energijo, dosti novih idej in veliko poslovnih uspehov. Včasih se vam bo zazdelo da vas nekdo preveč opazuje.

DVOJČKA
Spet boste zasijali in se znašli v središču pozornosti. Še posebej s strani nasprotnega spola. Spremembe v vašem življenju se bodo zgodile same po sebi.

RAK
V današnjem dnevu boste izredno srečni in zadovoljni. Imeli boste možnost dobrega dogovora ali manjšega nakupa. Ne prehitevajte preveč v čustvenih zadevah.

LEV
Še posebej se boste zbližali z eno osebo, ki je v vašem življenju že dlje časa, pa ste jo kar nekako izključevali iz svojega vsakdana. Najbolj ugodno se boste počutili popoldne.

DEVICA
Prej se boste zadovoljili s trenutnim stanjem, prej boste spet dobre volje in s polno žlico zajemali življenje. Dobro bi bilo, če bi z notranjim nezadovoljstvom počistili.

TEHTNICA
Čeprav ne slovite po sposobnosti, natančnega in discipliniranega načrtovanja, bodo vaši cilji visoko leteči, dolgoročni, optimistični in dosegljivi.

ŠKORPIJON
Notranje boste trdni, močni in samozadostni. Skladni planetarni aspekti vam bodo prinesli veliko zadovoljstva v privatnem življenju in na poslovnem področju.

STRELEC
Spoznavanje novih ljudi in razni dogodki bodo v vaše življenje prinesli svež veter. Prepustite se vodnemu vrtincu in s polno paro uživajte v novih, vznemirljivih dogodkih, ki vas čakajo za vogalom.

KOZOROG
Še bolj boste v današnjem dnevu zvesti, zanesljivi in stabilni, kot ste bili do zdaj. Najboljše se boste razumeli z pripadniki vodnih znamenj.

VODNAR
Danes boste veliko sanjarili in že zjutraj boste težko prišli iz postelje. Potrebovali boste veliko kavo in zvrhano mero partnerjevega sočutja, pa bo vse v najlepšem redu.

RIBI
Dobro poznate sami sebe, zato veslajte naprej, tokrat vas nihče ne bo mogel ustaviti. Ste lojalen partner, zato boste svojemu partnerju tudi dober prijatelj, ne samo ljubimec.