Napoved

Horoskop za sredo, 26. junija

W.Y.
26. 6. 2019, 06.32
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Postali boste bolj sigurni vase in za spremembo ne boste tako zaletavi, kot je v vaši navadi, ampak boste krepko razmislili, prej kot boste naredili pomemben korak.

BIK
Danes boste postavljeni pred pomembne odločitve. Obnašanje do partnerja boste prisiljeni nekoliko spremeniti, drugače se lahko znajdete v zelo zapleteni situaciji.

DVOJČKA
Vaša hladnost se bo danes nekoliko skrila in pokazali boste svojo boljšo polovico svojega karakterja. Nekomu boste vztrajno pihali na dušo.

RAK
Če ne boste pazljivi se lahko komu od bližnjih celo zamerite. Pri denarju in službi bodo stvari potekale dokaj ustaljeno. Nič vas več ne more presenetiti.

LEV
Čaka vas dolg, dokaj naporen dan, ampak brez skrbi, vi boste že zmogli, saj imate mnogo energije. Pa še ostalim boste v vzor. Spodbujena bo vaša ustvarjalnost.

DEVICA
Zmotiti vas zna vaša večna pretirana racionalnost. Dovolj je bilo razsodnosti, oziroma z previdnosti, kapljo strasti in velikim pogumom vam bo uspelo.

TEHTNICA
Lažje se boste soočali z vsakodnevnimi težavami in vedno poiskali najenostavnejšo rešitev problema. Podobno se bo dogajalo tistim, ki se izobražujete.

ŠKORPIJON
Nekdo bo neprestano preizkušal vaše potrpljenje in dvomil o vašem zaupanju. To vam lahko naježi kožo in vas prisili v konflikte tudi če je to vaša ljubljena oseba.

STRELEC
Prostega časa imate toliko, kolikor si ga vzamete, saj niste suženj dolžnosti. Žal si premnogi strelci življenja preprosto ne znate organizirati, zato vam časa vedno zmanjkuje.

KOZOROG
Spet boste živahni in klepetavi pravi blagor za tiste, ki ne marajo dolgčasa. Danes na poslovnem področju ne boste imeli ravno blestečih nebesnih spodbud, prisotno je lahko tudi delno nezadovoljstvo s samim sabo.

VODNAR
Zdaj, ko po svetu hodite z visoko dvignjeno glavo in vedrim obrazom, se še v večji meri srečujete z radovednimi in poželjivimi pogledi. Vaša notranja moč bo prišla danes do izraza.

RIBI
Soočili se boste s finančnimi težavami, ki so se vam nakopičile v preteklosti zaradi vaše nepremišljenosti. Rešili jih boste s pomočjo prijateljev ali družinskih članov.