Napoved

Horopskop za torek, 25. junija

W.Y.
25. 6. 2019, 08.09
Posodobljeno: 25. 6. 2019, 08.14
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Nekdo vas bo s svojim ravnanjem prijetno presenetil. Nikar ne oklevajte, tudi vi bi lahko končno enkrat že pokazali svoja čustva. Dobro se boste počutili.

BIK
Obeta se vam obilo romantike, čustev in toplih besed. Okrog večera boste nekoliko nemirni in nezadovoljni, saj bo nekdo od vas pričakoval izčrpno razlago.

DVOJČKA
Družba ljudi vam bo danes odveč, pa tudi sklepanje kompromisov z vami ne bo enostavno. Zdaj ko ste se vi nekoliko stabilizirali, boste podzavestno to pričakovali tudi od drugih.

RAK
Zaradi čustvenih težav boste nekoliko zanemarili svoje poslovne zadeve ali študij. Vzemite se k sebi dokler je še čas. Nehajte sedeti križem rok in naredite korak.

LEV
Za vas, kralje bo danes nekoliko manj uspešen dan kot običajno. Bo pa zato k sreči hitro minil. Pa še zadovoljni boste z večernimi razigranimi uricami.

DEVICA
Pojavila se vam bo priložnost za sodelovanje z novimi osebami. Na delavnem mestu se boste dobro počutili in celo pozitivno vplivali na okolico. Osredotočeni boste na pridobivanje dobrih rezultatov.

TEHTNICA
Danes se vam odpira možnost manjšega zaslužka, zato glejte, da jo izkoristite, drugače jo bo nekdo drug. Zaspali boste pozno v noč, polni upanja.

ŠKORPIJON
Vaše nadležne misli, ki vam niso dale spati v prejšnjih dnevih bodo počasi začele izginjati. Končno boste v večernih urah ob dobri knjigi našli svoj mir.

STRELEC
Po počivanju se vam bo nekaj aktivno preživetega časa kar prileglo. Zaživeli boste še posebej zvečer, ko se vam nizajo prijetni pogovori s pridihom lepe energije.

KOZOROG
Ves dan boste nekoliko nestrpni in šele zvečer boste zadovoljni. Partner vas bo nepričakovano presenetil in tokrat se boste znali odzvati na zelo pozitiven način.

VODNAR
Danes bo za vse vodnarje zanimiv dan. Soočili se boste sami s sabo in s svojimi dvomi. To tudi potrebujete, da boste uspešnejši pri svojem delu in čustvih.

RIBI
Določenim ljudem boste končno postavili meje, ter zadihali zrak svobode. Prijatelji bodo potrebovali vašo družbo, dober partner boste tudi za osamljene duše.