OVEN
Nalogo, ki vam bo zaupana, tokrat vzemite resno. Čeprav bi si želeli pomembnejših zadolžitev, se zavedajte, da vsaka dobro opravljena naloga veliko šteje.

BIK
Počakati morate na pomemben odgovor, ki morda ne bo ravno takšen, kot ste pričakovali. Zadev pa nikar ne ocenjujte na podlagi le enega dogodka, saj se lahko zmotite.

DVOJČKA
Večina planetov je na vaši strani in zato se boste nekoliko lažje odločili. Manj se obremenjujete z izidi nekega srečanja ali pa boste pripravljeni ponuditi še eno priložnost.

RAK
Slišali boste nekaj, o čemer za zdaj ne bi smeli spregovoriti. Vseeno se ne morete brzdati in nekaj boste vseeno razkrili. Morda boste celo dobili koristen nasvet.

LEV
Ni tako pomembno, kaj si nekdo misli o vaših načrtih. Pomembno je, da se lahko zanesete nanj oziroma da imate rezervni načrt, če vas slučajno ne bo podprl.

DEVICA
Glede odnosov nikar toliko ne komplicirajte. Radi bi se zaščitili, v znanju je moč in zato se odpravite na pot ali počnite več stvari istočasno. Vsekakor vam bo uspelo, saj ste dovolj motivirani.

TEHTNICA
Poskusite ugotoviti, zakaj vam je nekaj oseba še vedno všeč. Imata podobna značaja, kar vas malce vznemirja. Vse se bo reševalo hitro, zato ste lahko povsem optimistični.

ŠKORPIJON
Pustite se presenetiti, saj je mogoče srečanje, po katerem se boste počutili povsem drugače. Očitno je, da bo dan v znamenju zanimivih dogodkov, posebno takrat, ko boste povsem sproščeni.

STRELEC
V najtežjih trenutkih boste najmočnejši. Vseeno se tudi vam lahko zgodi, da kakšno zadevo pozabite. Tokrat to ne bo bistveno vplivalo na končni izid situacije.

KOZOROG
Nekdo vam je izredno všeč in ni nikakršnih razlogov, da tega ne bi pokazali. Razpolagate z vsemi dobrimi argumenti in lahko napredujete, tudi z drznejšo potezo.

VODNAR
Zopet ste ljubosumni, čeprav boste poskusili na vsak način skriti čustvo, ki vam ogroža miren spanec. Pripravite se na nove delovne izzive in uporabite presežek energije.

RIBI
Odločite se glede povabila, saj se vam drugi ne morejo večno prilagajati. Poskrbeli boste tudi za svojo nežno plat in se z veseljem prepustili romantičnim dogajanjem.