Astro

Horoskop za soboto, 22. junija

W.Y.
22. 6. 2019, 06.37
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Na nekaj ste že pripravili, toda še vedno bi se utegnilo zaplesti, če ne boste povsem organizirani in iznajdljivi. Ne bodite prezahtevni, posebno v ljubezenskem odnosu.

BIK
Določenih stvari ne morete končati tako kot doslej. Ne rinite z glavo skozi zid, sicer boste na koncu le precej zmedeni. Pazite v odnosih s prijateljem, ki ni iskren.

DVOJČKA
Srčne zadeve vas ne navdušujejo preveč, ker se prepogosto ponavlja nekaj precej zapletenega. Čakate na prvi korak z druge strani, toda vse skupaj se še ne bo rešilo.

RAK
S svojimi najbližjimi se boste prepirali zaradi malenkosti. Če boste imeli občutek, da se vam godi krivica, se boste pripravljeni upreti z vsemi svojimi močmi.

LEV
Zadovoljni boste, posebno če si želite kaj novega glede druženj. Popoldne se lahko odpravite na obisk ali k nakupom, saj je pomembno, da se družite s prijatelji.

DEVICA
Nepričakovano boste dobili podporo neke osebe, ki je bila doslej bolj zadržana. Izkazalo se bo, da nek pomemben dogodek iz preteklosti še zdaleč ni pozabljen.

TEHTNICA
Konkurenca vam je za petami, zato boste resno razmišljali, da bi potegnili skrivnega aduta iz rokava. Koristilo bi vam, da se v prostem času malo razgibate.

ŠKORPIJON
Bodite iskreni in neposredni, posebno ko se boste pogovarjali z nekom, ki vas še ne pozna najbolj. Vse bo dobro, ker si oba želita nekaj podobnega in se bosta uskladila.

STRELEC
Ostali boste povsem brez energije. Zato se boste znova raje držali mesta v ozadju. Izbira bo vaša, toda vedite, da si tako ne morete obetati uspeha, posebno v družbi prijateljev.

KOZOROG
Potrudite se, posebno ob stikih s prijatelji. Neprekosljivi ste, posebno ob poslih in posredovanju. Mikajo vas nova druženja in sodelovanja, zato boste optimistični.

VODNAR
Z nekom se bosta najprej uspešno dogovorila, toda prav kmalu boste opazili, da se ne drži zastavljenega. To vas utegne razjeziti, toda bodite modrejši, saj boste na koncu zmagali.

RIBI
Nekomu preveč ukazujete, čeprav gre za stvari, s katerimi se sami ne bi strinjali. Zato premislite, preden boste postavljali pogoje. Prav tako ostanite previdni glede zdravja.