Astro

Horoskop za petek, 21. junija

W.Y.
21. 6. 2019, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Danes vas čaka preobrat. Zaman vas je skrbelo, saj se vam bo nekdo približal tako, kot vam je izredno všeč. Očitno je, da se stvari premikajo bolje in hitreje, kot ste sploh pričakovali.

BIK
Spoprijeli se boste z nečim, kar ste nejevoljno odlašali. Ne bodite presenečeni, če bo vse steklo celo hitreje, kot ste upali. Občasno boste le neupravičeno pesimistični.

DVOJČKA
Glede poslovnih zadev boste neodločni, ker ste ne glede na svojo navidezno radovednost vseeno precej navezani na stare navade. Previdno izberite trenutek za pogovor.

RAK
V polnem zagonu boste napačno ocenili svoje možnosti in zato naredili manjši korak nazaj pri neki zadevi. Če boste trmasto vztrajali pri svojem, lahko tudi počakate do konca.

LEV
Navdajal vas bo močan občutek, da vas nekdo ovira. Vaša intuicija je po navadi nezmotljiva, čeprav je tokrat bolje, da se ne obremenjujete preveč. Zadeva se bo hitro zgladila.

DEVICA
Nimate dovolj energije, mučijo vas malenkosti in zato ste precej negotovi. Ko boste spregovorili, bo to zazvenelo pregrobo, takoj zatem pa vam bo malce žal.

TEHTNICA
Ne morete se sprijazniti z določenimi dejstvi, posebno v službi, kjer se nenehno ponavljajo iste težave. Vsekakor ostanite budni, posebno glede pomembnih podatkov.

ŠKORPIJON
Vse vas moti in ne veste, kam naj bi se obrnili. Morda bi morali začeti pri stvareh, ki ste jih odlašali in zadevajo neko domače vprašanje in dogovor okoli novih poslovnih podvigov.

STRELEC
Niste preveč razpoloženi za novosti. Preprosto čutite, da bi si za akcijo morali izbrati drug dan. Nekoliko bolj napeti ste kot sicer in zato se ne morete hitro odločiti.

KOZOROG
Nekaj se spreminja in tokrat niste prepričani, ali vam to ustreza. Prvi občutek je pravi, zato varčujte z energijo do trenutka, ko boste prepričani, kaj je tisto, kar si dejansko želite.

VODNAR
Ne odpravljajte se na pot, preden boste povsem pripravljeni, tudi kar zadeva dokumente. V ljubezni ste prav tako nekoliko negotovi. Rešijo vas lahko le konkretna vprašanja.

RIBI
Poslovne zadeve vas lahko presenetijo, predvsem zato, ker novic niste pričakovali. Še danes se lahko pozanimate okoli podrobnosti in se kmalu podate v akcijo.