Astro

Horoskop za četrtek, 20. junija

W.Y.
20. 6. 2019, 06.28
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Zvezde pravijo, da se vam obeta ...

OVEN
Vse poteka dobro takrat, ko kaj spremenite in se prebudite. Nekaj boste opravili hitreje, če se ne boste držali ene in iste, ustaljene poti, ki vas malce vznemirja.

BIK
V ljubezni ste si sami krivi, če se stvari ne premikajo tako hitro, kot bi radi. Nekoliko zmedeni ste, radi bi le, da bi vas pustili pri miru, saj ne prenesete priganjanja.

DVOJČKA
S kopico besed boste zelo malo povedali, uspelo pa vam bo napraviti dober vtis med ljudmi, ki jih cenite. Ob nadaljnjem trudu bi se lahko iz tega razvilo nekaj več.

RAK
Povezujete se z nekom iz delovne okolice ali z osebo, s katero imata skupne ustvarjalne načrte. Pazite, da boste v odnosih direktni in malce bolj iskreni sami do sebe.

LEV
Bodite odprti za morebitna povabila. V delovni vnemi ste pozabili na to, da svoje moči prenavljate le takrat, ko imate dovolj časa tudi za druženja in prijeten klepet.

DEVICA
Nekam neodločni boste, vaša energija se bo razpršila med več različnimi cilji. Pretirano se obremenjujete s stvarmi, ki ta hip niso tako pomembne, zato odnehajte.

TEHTNICA
Niste preveč prepričani o dobrih namenih drage osebe, toda na vsak način nadaljujete brez ostrih pripomb, ki ne peljejo nikamor. V ljubezni se boste odločili po sporočilu.

ŠKORPIJON
Danes boste izredno podjetni in odločni, posebno po pogovoru, ki vam bo odprl neka nova vrata. Potem pazljivo, ker so mogoči nesporazumi, ki bi se jim zlahka izognili, če bi premislili.

STRELEC
Kup nedokončanih projektov vam diha za ovratnik, vi pa boste še vedno sprejemali nove zadolžitve. Brez dobre organizacije ne bo šlo, zato čim prej zavihajte svoje rokave.

KOZOROG
Nimate miru, čeprav veste, da je pametneje počakati, posebno glede poslov in nakupov. Višek energije uporabite na potovanjih in v odnosih z drago osebo, ki potrebuje vašo družbo.

VODNAR
Spremenili boste svoje načrte, saj vam bo postalo jasno, da se na neko osebo ne morete več zanesti. Naložili si boste še nekaj dodatnega dela, ki vas bo sproščalo.

RIBI
Dan se bo odvijal po vaših pričakovanjih, zato boste še bolj produktivni kot običajno. Vaši najbližji vam trdno stojijo ob strani in podpirajo vaše zamisli, lahko jim zaupate.