Astro

Horoskop za torek, 18. junija

W.Y.
18. 6. 2019, 06.32
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

OVEN
Umaknite se iz vrveža. Napolnite si baterije in začnite uživati v življenju. Zdi se da si jih boste najlažje napolnili skozi pospravljanje v domu, ali sprehodi v naravo.

BIK
Na nekaj ste že pripravili, toda še vedno bi se utegnilo zaplesti, če ne boste povsem organizirani in sistematični. Ne bodite prezahtevni, posebno v odnosih z mlajšimi.

DVOJČKA
Nekdo, ki ga komaj poznate, vas bo prosil za uslugo. Ker bo šlo za malenkost, boste zadevo sprejeli brez pravega razmisleka, vendar vam bo že kmalu morda žal.

RAK
Namenite več časa sebi, klepetajte in se družite z vsemi, ki so vam najbolj pri srcu. Srečanje vam bo pospešilo srčni utrip. Pazite le pri vožnji, saj boste raztreseni.

LEV
Čakate na nekaj odgovorov in danes boste še polni upanja in pričakovanj. Vsekakor je mogoče, da se to zgodi pozneje, kot upate, zato ne prehitevajte.

DEVICA
Znova ste tik pred zdajci in opravljanjem neke naloge zmedeni in neodločni. Moti vas vse, čeprav pravzaprav veste, da gre za malenkosti. Varujte svoje skrivnosti.

TEHTNICA
Ste v zapletenem obdobju, zato se nikakor ne morete zbrati. Marsikaj poteka drugače od pričakovanega. Tokrat boste zmedeni v trenutkih, ko nekdo ne izpolnjuje obljube.

ŠKORPIJON
Nekoliko nejevoljni boste in bolj počasni. Ne zastavljajte si večjih ciljev, sicer boste vse opravili napol, pa še nekdo od prijateljev bo nekoliko nezadovoljen.

STRELEC
Prijeten dan je pred vami, saj imate priložnost, da rešite zadeve, tako doma kot s partnerjem. Na potezi ste vi, zato le pohitite, posebno v večernih urah.

KOZOROG
Časa bo dovolj za vse, kar bi radi počeli. Vse je odvisno od vtisa, ki ga boste pustili, zato k stvarem pristopite optimistično in energično, saj boste tako najuspešnejši.

VODNAR
Dopoldne namenite svojim bližnjim. Tako boste hitro spoznali situacijo in se pripravili na nove korake. Želite si urediti vtise, na katere morda še niste pripravljeni.

RIBI
Dan bo prava svetla točka, posebno kar zadeva stike z mlajšimi in posle s tujino. Pričakovali ste drugačno energijo, okoliščine vas prepričujejo, da presenečenjem še zdaleč ni konca.