Astro

Horoskop za ponedeljek, 17. junija

W.Y.
17. 6. 2019, 06.31
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Ob svežih poznanstvih boste sprva nekoliko nezaupljivi, toda popoldne se zadeve končno nekako umirjajo in spet bo v zraku nekaj novih in privlačnih možnosti.

BIK

Današnji dan bi najraje nekako preskočili, saj boste pri partnerju ali simpatiji opazili nekaj, kar vam nikakor ni všeč in vas spominja na vajine pretekle težave in zaplete.

DVOJČKA

Veliko razmišljanja bo o financah, pa tudi nekaj misli in čustev o življenju, o tem, da je dolgočasno, da nimate pravih priložnosti za izraziti se, kar vas naj ne obremeni preveč.

RAK

Ne preskočite ničesar, če ne želite, da bi se stvari v zadnjem trenutku ponovno ustavile. Potrebujete še nekaj dokazov, da bi se odločili tako kot je dobro za vas.

LEV

V ljubezni niste preveč zadovoljni, saj pogrešate več pozornosti in posluha. Poskusite premisliti o vseh razlogih za in proti. Ostanite previdni, posebno v prijateljskem krogu.

DEVICA

Poslovno področje bo zahtevalo veliko od vas. Zdelo se vam bo, da je ogromno drobnarij, ki jih ni moč na hitro opraviti. To vas lahko naredi nervozne.

TEHTNICA

V družbi boste zelo iskani, čeprav se obenem ozirate na drugo stran in iščete nove izzive. Naredite nekaj tako, kot veste, da je prav, na podlagi svojega notranjega občutka.

ŠKORPIJON

Danes boste uspešni in prepričljivi, zopet se prebuja vaša komunikativnost, ter možnost, da vse obrnete v svojo korist. Vsekakor pa so tokrat vpletena tudi čustva.

STRELEC

Uživate v svojem načinu življenja, ne glede na to, da bo vaša odpornost morda nekoliko slabša. Tokrat ste povsem prepričani o svojem prav, kar vas razveseljuje.

KOZOROG

Čas je, da se naučite kaj novega, posebno glede dejavnosti, ki vas veseli že nekaj časa. Ne dovolite, da bi se ustavili na pol poti. Tokrat se morate tudi konkretno prilagoditi.

VODNAR

Danes se bo veliko govorilo o stvareh, ki ste jih nekako prerasli, zato vam bo vse odveč. Pazite z osebo iz preteklosti, na katero ste še čustveno navezani, saj ni iskrena.

RIBI

Zadeve se premikajo v pravo smer, vendar ne bodite presenečeni, če bosta vpleteni dve osebi. Ob pridobivanju novih znanj boste tokrat vsekakor uspešni in prodorni.