Astro

Horoskop za nedeljo, 16. junija

W.Y.
16. 6. 2019, 06.41
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Borili se boste za svojo pravico in na koncu, če ne boste pazili, ostali praznih rok. Več lepega se vam obeta v drugi polovici dneva, ko boste končno zaživeli na pravi način.

BIK

Na enkrat se začno stvari odvijati hitro, veliko bo priložnosti in pogled v prihodnost bo jasen, zavest tega kaj želite od življenja tudi. Vse, česar se boste lotili, bo nosilo zadovoljstvo.

DVOJČKA

Nekaj se bo sprva zavleklo. Potem se vse bo vse razpletlo praktično v krajšem času in zdelo se vam bo nenavadno, da ste sploh dvignili prah okoli očitnih stvari.

RAK

Pokažite več izvirnosti in ustvarjalnosti, tudi ob nalogah, ki so rutinske. Spremembe so vsekakor več kot dobrodošle. Bodite previdni, če poslovno sodelujeta z nekom od domačih.

LEV

Ostajajte odprti za priložnosti in jih pogumno odprite vrata svojega življenja. Tako poslovno kot zasebno boste tuhtali in iskali za vas najboljše možne rešitve.

DEVICA

Potrdilo se bo koliko dobrih prijateljev imate in koliko podpore prihaja k vam iz njihove strani. Imeli boste odprt pogled na življenje in o vsem tem boste na veliko govorili v sproščenem krogu.

TEHTNICA

Nekoliko manj izvirni in ustvarjalni boste, dan je ugoden predvsem za učenje. Vse tisto, kar je strogo določeno in praktično, vas bo tokrat odbijalo.

ŠKORPIJON

Ne pomaga to, da ste se že neštetokrat znašli v čudnem položaju na ljubezenskem področju, ker bo tokrat vsaj za odtenek drugače, malce lažje za vas.

STRELEC

Danes si boste končno privoščili zaslužen prosti čas. Odpravite se daleč, da se boste čim lažje sprostili in dopust ohranili v lepem spominu. Ljubezen bo tista, ki bo najbolj strastna.

KOZOROG

Sprva boste napeti in jezni, tudi zaradi malenkosti. Pa tudi urniki so pod velikim vprašajem in ne bi smeli dovoliti, da bi se kot velikokrat doslej zgodilo, da na vas pade največje breme.

VODNAR

S težkim srcem si boste priznali, da v svojem razmerju trenutno niste najbolj zadovoljni. Dan vam prinaša rešitve za vaše težave, na dan lahko pridejo tudi skrivnosti, kar lahko povzroči zmedo, ki jo boste premagali le z iskrenostjo.

RIBI

Tokrat ste že pošteno utrujeni in zapleti prihajajo takrat, ko bi si radi le vzeli nekaj več časa zase. Vse bo zelo negotovo in pod vprašajem, kar vas naj ne vznemiri preveč.