Astro

Horoskop za petek, 14. junija

W.Y.
14. 6. 2019, 06.32
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Ne morete se zbrati, posebno, če osebo srečujete tudi v službi ali v večji družbi, kjer morate paziti tudi na odzive drugih. Previdno, saj se vam hitri odzivi in čustveni izbruhi zagotovo ne obrestujejo.

BIK

Po eni strani slutite, kaj lahko dobite, po drugi pa ste morda še zadržani in izbrali si boste pot skozi prijateljstvo in pogovor. Nekdo vas bo vsekakor prijetno presenetil in le od vas bo odvisno, kako se bo ta zgodba sploh razvila.

DVOJČKA

Počakajte na najugodnejši trenutek za akcijo. Popoldne vam bo namreč odleglo, posebno v odnosih s tistimi sodelavci in nadrejenimi, ki so z vami izredno zahtevni.

RAK

Življenje bo zelo živahno, hitro, telefon bo kar naprej zvonil, mira res ne bo, bo pa dobro počutje in povezanost s prijatelji in znanci. Nikar ne pretiravajte v vznesenosti in vznemirjenosti.

LEV

Vaše počutje je precej spremenljivo, zato pazite, tudi v znanih krogih. Izid ljubezenskega sporočila je negotov, saj ste preveč neodločni in pričakujete, da bo draga oseba brala med vrsticami.

DEVICA

Tokrat boste neverjetno zadržani, previdni in vsakič boste dobro premislili, preden boste kar koli odgovorili. Začutili boste nekaj nasprotovanja in jeze drugih ljudi.

TEHTNICA

Ne sprašujte vseh okoli, kaj bi morali storiti. Resnico najbolje poznate sami, tudi tiste plati, ki vam morda niso všeč. Prav tako se brzdajte glede odvečnih stroškov.

ŠKORPIJON

To je odličen čas za odklop. Dovolite si čas zase, počnite stvari, ki vas navdihujejo, prinašajo dobro voljo in širijo vaša obzorja. Pretirana odgovornost naj sedaj počaka.

STRELEC

V ljubezni vas tokrat spremlja šesti čut. Na drugih področjih vas moti navzočnost nekaterih oseb, s katerimi imate nekaj starih, nerazčiščenih računov. Ostanite mirni.

KOZOROG

Ljubezen bo potrebovala strast, romantiki se boste izognili, mikale vas bodo tudi nenavadne avanture, tudi če se bodo dogajale samo v mislih. Sprostite se kakor se znate!

VODNAR

Nadaljuje se ugodno obdobje. Nekaj, kar opravljate prvič, se vam bo posrečilo, za vsak primer pa pripravite še nekaj dokumentov, zbirajte informacije in izkušnje drugih.

RIBI

Energija in razigranost današnjega dne vam bo zelo pogodu. Življenje se bo vrtelo z vašo hitrostjo. Ritem življenja pa bodo pogosto določali pomembni ljudje v njem.