Astro

Horoskop za četrtek, 13. junija

W.Y.
13. 6. 2019, 06.31
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Ni vam prav vse jasno, zato začnite pri sebi in tem, kaj ste sami pokazali ali izjavili v odločilnem trenutku. Ko boste znova premislili, boste tudi dojeli, kaj lahko storite. 

BIK

Bodite pozorni na nekaj izjav, posebno v službi, ker si nikakor ne želite nakopati še več nevšečnosti. Nikakor vam ni treba ponavljati nečesa, kar naj bi ostalo v preteklosti. 

DVOJČKA

Tokrat vam bo dajal moč Mars, zato boste končno sposobni sprejeti odločitve, kar vas bo nekoliko presenetilo. Pometli boste s slabimi energijami in se podali novim dogodivščinam naproti. 

RAK

Vezanim se nakazuje nekaj nejasnosti v komunikaciji, ki jo boste najlažje premagali s tišino in globokim razmislekom. Vse poti vas bodo vodile k vodi, ki bo tokrat vaš tempelj energije, zato si poskusite privoščiti oddih. 

LEV

Jupiter vas bo usmeril v prijetne dogodke in vam dovolil, da ste takšni kot ste, ljudje vas bodo kljub temu odlično sprejemali v svoje kroge, zato se tokrat ne bo potrebno prilagajati. 

DEVICA

Vaša zasanjanost se bo nadaljevala. Razmišljali boste o lepšem življenju, počitku in potovanjih, dobro pa bi bilo, da bi kakšno stvar še udejanjili, saj vas prazno sanjarjenje pelje v nezadovoljstvo. 

TEHTNICA

V ljubezni vam bo uspelo tam, kjer niste pričakovali sreče. In obratno, morda bo treba počakati pri osebi, ki je najpogosteje v vaših mislih. Imate opravka z nekom, ki je trmast. 

ŠKORPIJON

Navduševali boste z optimizmom in samozavestjo, toda previdno, nikar ne zavajajte ljudi. Posledice zaradi pretiranega optimizma in prevelikih apetitov že poznate. 

STRELEC

Dan pred vami prinaša poglobitev v medsebojnem odnosu in več druženja s prijatelji in družinskimi člani. Povezali se boste tudi z nekom, o katerem že dolgo razmišljate, pa za srečanje enostavno niste našli časa. 

KOZOROG

Razmišljate o nečem, kar se bo pojavilo, ko boste najmanj pričakovali. Zato poskusite razmišljati večplastno in nikar se ne navezujte le na eno možnost ali rešitev. 

VODNAR

Stvari se obračajo na bolje. Nekdo vam bo že zjutraj odgovoril in ponudil roko. Nekako so minili časi, v katerih ste bili nemirni ali nepotrpežljivi. Vaša odpornost se prav tako krepi. 

RIBI

Podali se boste v raziskovanje in na adrenalinske podvige, ki vam bodo vrnili tisto nekaj, o čemer razmišljate že nekaj časa. Samski ne boste več čakali, da se zgodi nekaj spontanega, ampak se boste samostojno podali v akcijo.