Astro

Horoskop za sredo, 12. junija

W.Y.
12. 6. 2019, 06.33
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Premislite, preden se boste odpravili na pot. Ostane še veliko nerešenih vprašanj, ki se bodo kopičila na vaši delovni mizi ali doma. V službi ne dovolite, da bi drugi preveč vplivali na vas.

BIK

Pripravite se na vse, posebno, če se z nekom srečujeta le poredko ali če imata oba preveč drugih obveznosti. Tokrat pogumno stavite bolj na prijateljstvo kot na ljubezen.

DVOJČKA

V karieri ostanite povsem zbrani, čeprav bi radi izvedeli vse naenkrat. Vsekakor se lahko dogovorite, posebno če gre za nakup, prodajo ali pa priprave na izpit.

RAK

Nekaj idealnih priložnosti bo za kovanje resnejših načrtov. Na drugi strani imatekončno nekoga, ki je na vaših, torej enakih valovnih dolžinah. Ni vam treba hiteti.

LEV

Želite si privoščiti več, vendar dobro premislite, preden se boste spustili v negotove vode. Treba bo spoznati še nekaj vidikov. Ne ocenjujte drugih po sebi, stvari so namreč povsem drugačne.

DEVICA

Lahko ste brez strahu, saj se bodo ob novi ljubezenski ali poslovni priložnosti strahovi popolnoma razblinili. Ambiciozni boste, tokrat ničesar ne prepuščate naključju.

TEHTNICA

V obdobju, ki je pred vami, boste stopili izven navideznih okvirjev, v katerih znate vedno sami poskrbeti za vse. Tokrat vam veliko dela in veliko denarja ne bo prineslo sreče.

ŠKORPIJON

Počasi prihajate na plano, kar bo očitno v poslovnih odnosih. Pazljivo le z osebo, s katero sta že nekaj časa v nekoliko nenavadnem razmerju, ali pa z občutljivim partnerjem.

STRELEC

Zaigrali boste ravnodušnost, čeprav je resnica popolnoma drugačna. Nekdo vam je veliko bolj pri srcu, kot želite priznati. Poskusite se prilagoditi na trenutno situacijo.

KOZOROG

Nekdo bo izpolnil vaša pričakovanja in to bo ustrezalo predvsem tistim, ki bi se radi ustalili. Nekako se vam zdi, da boste mirnejši v razmerju, kjer je marsikaj jasno že na začetku.

VODNAR

Danes vam bo nagajal vpliv Venere, zato bodite pozorni, da ne boste kakšne igrive opazke prejeli kot žalitev. Vezani boste proti usmerjeni v izboljšanje in stabilizacijo svojega odnosa.

RIBI

Sposobni boste sprejemati resne odločitve in kljub temu, da se bodo vsi okoli vas zabavali narediti tudi kaj koristnega, kar bo kasneje obrodilo lepe sadove.