Astro

Horoskop za torek, 11. junija

W.Y.
11. 6. 2019, 06.31
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Napredovali boste, posebno na poslovnem področju. V ljubezni še razmišljate, zato draga oseba še ne ve, pri čem je. K sreči pa se bo tudi to kmalu razpletlo.

BIK

Nekaj bi najraje preskočili, saj se z zadevo ali vprašanjem ne bi radi ukvarjali. Posebno, če zadeva osebo, ki vam nečesa noče odpustiti ali pa preprosto slediti drugačnim načrtom.

DVOJČKA

Tokrat vsekakor vodite glavno besedo, ne glede na to, ali ste vezani in pričakujete več konkretnih dejanj od vašega partnerja ali pa slutite, da bi lahko dobili še eno priložnost.

RAK

Iz prijateljstva se lahko rodi nekaj več, vendar je smiselno še počakati. Nikakor pa ne predolgo, ker bo naslednja poteza vaša. Nova priložnost prihaja že kmalu.

LEV

Dobro vam gre, na glede na dejstvo, da vam v tem času mnogi vplivi nasprotujejo. Počasi lahko pridete do odgovorov, ki ste jih nekako dolgo čakali.

DEVICA

Preveč se osredotočate le na eno osebo, medtem ko gredo druge priložnosti mimo vas. Priznati si morate, da ste morda zamudili prvo priložnost za zbliževanje, zdaj pa morate čakati.

TEHTNICA

Ostanite samostojni, ne glede na to, da radi komunicirate in občasno iščete družbo za vsako ceno. Vsekakor imate dve enako dobri možnosti, ki ju ne boste zapravili.

ŠKORPIJON

Tokrat vas pesti nekaj domačih težav ali družinskih vprašanj, ki se bodo poglobila, če ne boste pravočasno prijeli bika za roge in se zadeve lotili na pravi način.

STRELEC

Spodbudne vplive današnjega dne boste najlažje izkoristili na finančnem področju. Pozitivna naravnanost in optimizem vas bodo vodili v pomembne in konkretne finančne odločitve.

KOZOROG

Iz dneva v dan ste odločnejši, posebno na poslovnem področju. Z denarjem boste imeli srečno roko, ostane pa še najtežja prepreka, to je ljubezensko stanje.

VODNAR

Večinoma bo sreča na vaši strani, le pretiravati pa ni treba, kljub temu da se bodo dogodki bliskovito vrstili. Privoščite si kaj lepega in okusnega, kar vas bo razvedrilo.

RIBI

Pozitivno razmišljanje in naravnanost se vam obrestujeta, saj bosta z drago osebo končno našla skupni jezik. Tudi ostale zadeve se bodo začele počasi premikati v pravo smer.