Astro

Horoskop za ponedeljek, 10. junija

W.Y.
10. 6. 2019, 06.38
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Govora bo o vaših čustvih, še posebej v primeru, če neke zgodbe še niste do konca preboleli. Nekaj, česar trenutno ne morete obrniti drugače, pustite na miru in se ne obremenjujte.

BIK
Nekaj, kar boste počeli mimogrede in brez posebnega truda, boste opravili odlično, kar bo nekoga močno presenetilo. Razpoloženi in zgovorni boste dosegli svoj cilj.

DVOJČKA
Tokrat ste pravilno naravnani na nekaj, kar vam očitno ustreza. Z osebo, ki si morda ne zasluži uspeha ali pa je nagnjena k temu, da vam ni hvaležna, se ne ukvarjajte preveč.

RAK
Ne odločajte se o pomembnih zadevah povsem sami, temveč raje prisluhnite, saj boste deležni dobrih pojasnitev. Prijatelj vam tokrat nasprotuje, zato pazite na način komunikacije.

LEV
Zadeva, ki vas bremeni, se premika izredno hitro in malce nepredvidljivo. Vse to vam bo ugajalo, saj nikakor ne prenesete, da se kakšna stvar vleče v nedogled.

DEVICA
Niste popolnoma ravnodušni do osebe, ki se vam je očitno vtisnila v srce, ne glede na dogajanje, ki vam ne bo najbolj všeč. Varčujte z energijo in ostanite previdni.

TEHTNICA
V kolikor se boste odločili za drugačen pristop, bodite pozorni na vsako malenkost. Nepremišljene odločitve bi vas lahko popoldan privedle do zoprnih in nerešljivih situacij.

ŠKORPIJON
S pomočjo optimizma boste dobro razpoloženi in tako počutje bi radi delili s številnimi, posebno če razmišljate o novi ljubezenski zgodbi, ki se lahko razvije kmalu.

STRELEC
Navdaja vas negotovost, ki se je boste danes težko znebili. Prisluhnite nekomu, ki je veliko hitrejši in spretnejši ter najbrž bolje obveščen o zadevi, ki je ostala nedokončana.

KOZOROG
Vaša intuicija vam govori, da še naprej poslušajte svoj notranji glas. To bo čas, ko lahko delajte načrte, ki bodo počasi obrodili sadove in vas postavili nekoliko višje.

VODNAR
Veliko boste razmišljali o vaši finančni situaciji, ki ni ravno najboljša. Poskusite najti kakšno boljšo rešitev. Pri tem vam lahko precej pomagajo tudi dobri prijatelji.

RIBI
Nekomu od prijateljev boste povedali nekaj, kar vam že dolgo leži na srcu. Potem bo vse hitreje steklo in popravili boste lahko tudi nekaj drobnih napak, ki ste jih storili.