Astro

Horoskop za nedeljo, 9. junija

W.Y.
9. 6. 2019, 06.47
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Vse, kar se dogaja v vaši bližini, se vam zdi nekako medlo, resnica pa je v tem, da ste sami morda nekoliko utrujeni od vseh preteklih dogodkov in odnosa, ki vas obremenjuje.

BIK
V današnjem dnevu se boste odprli novim, svežim energijam, ki vam bodo prinesle nova znanja, nove ljudi in nova spoznanja. Tudi vaša domišljija ne bo imela meja.

DVOJČKA
Ni nujno, da ste vedno med prvimi. Tokrat preprosto še ne boste našli rešitve za zaplete, ki vas na osebnem področju že preveč obremenjujejo in kratijo vaš spanec.

RAK
Dan se bo odvijal v znamenju dobre volje, posebno če sta se z nekom uspešno pogovorila in dogovorila o določeni zadevi. Na vse boste gledali pozitivno, ne glede na občasne težave.

LEV
Danes boste malce zmedeni in umetniško razpoloženi in tudi če boste našli v sebi romantično dušo, bo to dober znak. Marsikaj se lahko spremeni, zato imejte odprte oči.

DEVICA
Danes boste dokaj zadovoljni, čeprav na ljubezenskem področju morda ni toliko novosti, po katerih hrepenite. Vsekakor boste zadovoljni že z zanimivo simpatijo.

TEHTNICA
Zagotovo vam ne bo dolgčas, ko boste razmišljali o tem, kako in kdaj bi se lahko z nekom, ki vam je všeč spet srečala in pogovorila. Možnost za potovanje vam ogreva srce.

ŠKORPIJON
Vaš fokus bo še vedno na vsakdanjih življenjskih stvareh, toda vse boste videli bolj optimistično in že kar malo preveč zasanjano. Prihaja želja po telesnem zadovoljstvu.

STRELEC
Dosegli boste svoje in uvideli, da je bilo negativno razmišljanje povsem odveč. Vse se lahko uredi, čeprav vas je že nekoliko skrbelo, tudi v povezavi z denarjem ali delovnimi nalogami.

KOZOROG
Danes boste morali izstopiti iz znanega kroga, ter se usmeriti v spremembe. Morali boste eksperimentirati, se pogovarjati z drugimi ljudmi ter jim prisluhniti.

VODNAR
Zavedate se vseh morebitnih pasti in zato bi še zlasti v ljubezenskem odnosu morali postati veliko bolj previdni in pozorni. Zagotovo bo nekaj govora tudi o denarnih zadevah.

RIBI
Pričakujte, da se vam bo oglasil nekdo izmed mlajših ali oseba, ki živi daleč stran. Sprejmite izziv, ki se vam obeta. Nekaj novic je povezanih tudi z ljubezenskim razmerjem.