Astro

Horoskop za petek, 7. junija

W.Y.
7. 6. 2019, 06.42
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Zasanjani in zamišljeni se boste lotili reševanja zadev na področju čustev. Pri nečem niste tako suvereni, kot ste želeli, kar vas lahko za trenutek nekoliko obremeni.

BIK
Veliko boste razmišljali o vaši finančni situaciji, ki ni ravno najbolj blesteča. Poskusite najti kakšno dobro rešitev, ki bi vam lahko dolgoročno prinesla manjši napredek.

DVOJČKA
Čaka vas fantastičen dan, ki bo prinesel tudi nekaj več spontanosti. Počutili se boste tako dobro, kot že dolgo ne, saj ste namreč v obdobju novih začetkov.

RAK
Ne obremenjujte se preveč s tem, kaj bodo o vas povedali drugi, ko boste, kot po navadi vse naredili po svoje in se zraven še hudomušno nasmejali. Ostanite sproščeni.

LEV
Trenutno vam niti ne ustreza nekaj, kar bi za vas pomenilo preveliko obveznost. Najti morate neko ravnovesje, kar bo tokrat veliko lažje s pomočjo prijateljev ali znancev.

DEVICA
Borite se zase, vsekakor pa ne pozabite na napredek, s katerim se boste počasi poslovili od težav z občutkom, da lahko najdete nekaj novega in ustreznega zase.

TEHTNICA
Ne bodite presenečeni, če se boste v zadnjem hipu premislili. Pomagal vam bo nekdo izmed prijateljev ali sodelavcev, ki popolnoma razume in podpira vaša stališča.

ŠKORPIJON
Preplavljale vas bodo želje po nadaljevanju izobraževanja, vendar se boste ob tem srečevali z večjimi dilemami. Imate še kar nekaj časa, da razmislite o vsem skupaj.

STRELEC
V družini bo zopet nekaj težav v komunikaciji. Spremenite nekaj načrtov in se podajte v akcijo, ki vam prinaša uspeh. Niste preveč prepričani, toda edino, kar vas lahko reši, je samozavest.

KOZOROG
Zadeve se bodo uredile po naključnem srečanju ali pogovoru, ki se bo začel nekoliko drugače. Dobili boste boljši občutek glede ljubezenskega področja.

VODNAR
Na poslovnem področju bo nekaj trenutnih težav, ob katerih bi morali ostati na preži, posebno če delate z nekom, ki vam ni preveč podoben in razmišlja drugače.

RIBI
Dobili boste občutek, da lahko napredujete, iščete nove odgovore in cilje ter se končno sestavite. Zapravljivi boste, zato pazite, da brezglavo ne zapravite kakšne dobre priložnosti.