Astro

Horoskop za torek, 4. junija

W.Y.
4. 6. 2019, 06.41
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Ni dovolj le en pogovor, potrebovali boste več komunikacije. Na čustvenem področju vas izziva nekdo, ki ima še vedno glavno besedo in ne razume dobro vaših želja.

BIK
Ponovno se boste lotili nečesa, na kar se ne spoznate najbolje. Danes bodite še posebej previdni, da se vam ne bo kaj zakompliciralo, zaradi vašega nenehnega hitenja.

DVOJČKA
Raziščite določene stvari, preden razsodite določeno situacijo, ki še ni rešena. Na zadevo gledate iz drugega zornega kota kot ostali, zato se posvetujte z njimi.

RAK
Nekaj se vrti nepričakovano in vaše počutje bo vedno boljše. Posebno zanimivo bo ob stikih s tistimi, ki vas navdušujejo z novimi podvigi in številnimi spremembami.

LEV
Danes boste precej pod vplivom okolice, kar vam ne bo najbolj všeč. Vaše delovne obremenitve bodo zelo težke in se bodo zavlekle v nedogled, vendar se ne obremenjujte preveč.

DEVICA
Ponavljajo se iste težave, ne glede na to, kako se motivirate. Edino, kar lahko storite, je, da nekako spremenite določene svoje lastnosti in se začnete prilagajati.

TEHTNICA
Pestro dogajanje, ki vas čaka, vas bo za trenutek zmedlo. Sedaj boste prav vi tisti, ki se boste odločali in pomagali drugim pri njihovih pomembnih odločitvah.

ŠKORPIJON
Precej nestabilen dan vas čaka. Bolj dovzetni boste za sprejemanje napačnih odločitev, zato bi bilo najbolje, da se jim izognete in da na pravo odločitev še počakate.

STRELEC
Opogumite se in razmislite o možnostih, ki se vam tako vztrajno ponujajo ena za drugo. Ne zapravite jih, pač pa naredite načrt, kako jih boste izkoristili in iz njih potegnili največ.

KOZOROG
Danes boste nekomu priskočili na pomoč zaradi vaše dobre volje in nikakor ne iz kakršnega koli koristoljubja. Vse skupaj se vam bo kmalu obrestovalo v pozitivni smeri.

VODNAR
Velikopotezni načrti bodo morda preveč optimistično zastavljeni. Določenih stvari ne boste videli v pravi luči. Z naivnimi mislimi ne boste prišli nikamor.

RIBI
Niste najbolj pozitivno naravnani, moti vas to, da morate prikimavati drugim, ter se strinjati z njihovim mnenjem. Prihaja tudi nekaj novic, povezanih s preteklostjo.