OVEN
Na delovnem mestu boste deležni mirnih energij, brez kakšnih posebnih dogodkov, ki bi vas vznemirjali. To vam bo zelo odgovarjalo, saj vam je konstanten stres že načel počutje.

BIK
Opazujejo vas, kar vam zagotovo ni všeč. Danes boste izredno napeti in niti malo potrpežljivi. Šele zvečer boste začutili, da stvari končno obračajo vsaj približno tako, kot ste si zamislili.

DVOJČKA
Danes vam bo ponagajala vaša samozavest, kljub temu se boste znašli po svojih najboljših močeh. Napetost, trmo in samozavest uporabite za to, da naredite korak naprej.

RAK
Če delate od doma boste večino dneva sposobni preživeti na kavču, saj boste bolj ležerni. Če morate v službo se boste s težavo prebijali čez vse delovne obveznosti.

LEV
Pazite s tistimi, ki vas lahko obrnejo na svojo stran in zapeljejo le s par napačnimi besedami. Nič pa se ne bo zgodilo čez noč, zato ostanite še nekaj časa na trdnih tleh.

DEVICA
Danes vas bo čakal pomemben sestanek, ki se ga zagotovo morate udeležiti. Pomembno bo, da ustvarite stik z določenimi ljudmi, ki vam bodo v prihodnosti priskočili na pomoč.

TEHTNICA
Na poslovnem področju ne boste ravno najboljše motivirani, kar bodo opazili tudi sodelavci, ki bodo brez besed odreagirali po svoje. Nikar ne bodite tako neprilagodljivi.

ŠKORPIJON
Hitro boste dokončali tisto, kar vas čaka in obremenjuje. Previdni bodite popoldan glede stroškov, saj obstaja še veliko možnosti, da se zavarujete na pravi način.

STRELEC
Ujeli boste nekaj pomembnega ter na pravi način združili prijetno s koristnim, kar vas bo razvedrilo. Tudi v ljubezni bo ugodno. Bodite odločni, vendar prijazni, tako boste nekoga lažje osvojili.

KOZOROG
Luna bo podpirala vašo taktičnost na poslovnem področju. Veliko bo priložnosti za to, da se izpostavite in poskrbite za napredek, po katerem hrepenite že nekaj časa.

VODNAR
Ljubezensko srečanje bo vznemirljivo, toda prav ta vulkan čustev vam bo neverjetno všeč, saj se počutite prazno. Soočili se boste spontano in zato bo tudi izid presenetljivo dober.

RIBI
Danes prisluhnite sebi in najdite način, da izrazite svojo samozavest, ki vam lahko pomaga tudi v odnosih. Dovolite si nekaj več romantike na zasebnem področju.