napoved

Horoskop za nedeljo, 2. junija

W.Y.
2. 6. 2019, 07.34
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Ne silite v zadeve, ki jim trenutno niste kos, saj si boste pričarali razočaranje. Nepripravljenost partnerja, da odpreta stare rane ne bo prinesla nobenih pravih rezultatov.

BIK
Vse kar se dogaja beži mimo vas. Tokrat se ne pritožujete, ker boste vsekakor ujeli pravi ritem. Neka zgodba se bo razpletla bolje, kot ste predvidevali, kar vas bo presenetilo.

DVOJČKA
Nečesa se lotevate na napačen način, to ne zadostuje, v težave se le še bolj zapletate. Morate storiti kaj konkretnega, čeprav bo težko in naporno spremeniti prvotni načrt.

RAK
Nežno usmerjena energija vam bo polepšala vaše trenutke v dvoje. Zasanjano se boste usmerili v prihodnost in kovali pozitivne načrte, povezane s svojo ljubljeno osebo.

LEV
Današnji dan prinaša novo ljubezen ali vsaj drugačen pogled na nekaj, kar vas je dolgo obremenjevalo. Vrača se oseba iz preteklosti. Zato bo vse skupaj izredno pestro.

DEVICA
Pogovorite se z nekom, ki ga spoštujete, saj vam bo ta oseba dala praktične nasvete, kako se stvari lotiti in kako jo izpeljati do konca. Nikar ne bodite neprilagodljivi.

TEHTNICA
Vse, kar se bo dogajalo, boste vzeli zelo resno. Vsekakor ste preveč ponosni, da bi priznali tudi nekaj lastnih napak in veliko lažja vam je taktika, ki jo uporabljate.

ŠKORPIJON
Čas bo pokazal ali so stvari, ki vas trenutno tako razžirajo, res tako pomembne kot je trenutno videti. Končno boste dojeli, da se za malenkosti res ni potrebno preveč obremenjevati.

STRELEC
Nimate pogleda v vse, kar vas precej obremenjuje. To ne pomeni, da bi morali dvigniti roke k višku ali se predati negativnemu razmišljanju. Raje se usmerite v taktične rešitve.

KOZOROG
Sreča vam bo še posebno naklonjena, saj ste si jo zaslužili. Zaneseni v svet ljubezni boste pozabili na obveznosti in se posvetili samo temu, kako bi podaljšali te trenutke.

VODNAR
Po eni strani ste še vedno nemirni in vročekrvni, po drugi pa vas hladi nekdo, ki se ne odziva tako, kot si želite in nikakor ne najdete načina, da bi situacijo spremenili.

RIBI
Osebe iz preteklosti bodo nenadoma pozabljene, saj ste se končno začeli usmerjati v prihodnost. Uredite si misli in ne vztrajajte pri stvareh, ki vam kradejo čas.