OVEN
Na nekoga boste gledali drugače, čeprav to ni vaša navada. Nekaj novosti prihaja v povezavi z nekdanjim prijateljem, na katerega ste v zadnjem času že skoraj pozabili.

BIK
Ostalo vam bo še veliko obveznosti, toda nikakor se ne morete osredotočiti na tisto, ker je v tem trenutku pomembno. Ovirajo vas mešana čustva v povezavi s partnerjem.

DVOJČKA
Z nekom se ne moreta dogovoriti in zato boste le prikimavali, medtem ko si boste mislili svoje. Tokrat bo več možnosti za iskren pogovor in nekaj, kar bo prvič po dolgem času, resnično podobno pravi zgodbi.

RAK
Danes boste bolj stabilni in umirjeni. Nakazuje se družinski sestanek, kjer boste postavili nova pravila, povedali boste tudi svoje želje in pričakovali njihovo uresničitev.

LEV
Nekaj se vam bo zelo zavleklo, kar vas bo razjezilo. Najbolj vas vznemirja, da so ljudje okoli vas nezanesljivi. Manjka vam energije, zato se boste spuščali v manjše konflikte.

DEVICA
V današnjem dnevu boste potrebovali veliko časa zase, mir in tišino, saj bodo misli pobegnile v preteklost. Več aktivnosti in sproščene komunikacije je na vidiku v večernih urah.

TEHTNICA
Današnji dan prinaša nekaj trdnega in zdelo se bo, da nič ne more zamajati vajinega odnosa z osebo, ki vam je najbolj pri srcu. Sicer pa kljub vsemu ostanite na preži.

ŠKORPIJON
Ne glede na ugodne vplive planetov, ki vas spremljajo, še vedno niste povsem zadovoljni z doseženimi rezultati. Poiščite osebo, ki vam je vedno nesebično stala ob strani.

STRELEC
Rezultati napredka na osebnem področju so v fazi, ki vam ustreza. Vse skupaj bo temeljijo na razmisleku in dobro postavljenih temeljih. Veselje je pred vašimi vrati.

KOZOROG
Pred vami je dan, ki vam bo prinesel zadovoljstvo in stabilnost. Vaša energija bo ugodno vplivala na vaše ljubezensko življenje in vašo notranjo radost.

VODNAR
Razporedite obveznosti med ostale in skupaj dokončajte začeto. Dan boste zaključili z nasmehom na obrazu. Zasluga za dobro voljo je vaša, česar se boste zavedali.

RIBI
V odnosu z ljubljeno osebo so nakazane možnosti, da doživita nekaj lepih trenutkov. Prisluhnite osebi, ki jo imate radi. Zelo naklonjeni vam bodo tudi prijatelji.