napoved

Horoskop za sredo, 29. maja

W.Y.
29. 5. 2019, 06.31
Posodobljeno: 29. 5. 2019, 06.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

OVEN
Pozitivna kombinacija planetov vam prinaša večjo potrebo po čustveni in finančni varnosti. Nekaj previdnosti ne bo odveč, ko boste raziskovali tuje skrivnosti.

BIK
Na poslovnem področju se dogaja nekaj konkretnih premikov in skrbi vas, da ne boste spoštovani na takšen način kot si želite. Vsekakor boste morali za dodaten uspeh napraviti še kakšen korak.

DVOJČKA
Obveznosti se lotite čim prej, saj lahko tokrat računate tudi na pomoč nekoga izmed prijateljev. Kmalu vam bo nekoliko lažje, le svoje želje boste morali uresničiti.

RAK
V prijateljskih odnosih tokrat ne boste sposobni držati jezika za zobmi, kar vas lahko drago stane. Z navdušenjem boste povedali svoje, kljub temu se jih nekaj ne bo strinjalo z vašim mnenjem.

LEV
Današnji dan bo za vas pozitivna prelomnica, saj bo znanec končno popustil  in se strinjal z vami. Samski boste srečali osebo, ki vam je sicer podobna, vendar potrebuje veliko nežnosti in romantike.

DEVICA
V službi boste motivirani, še posebej za kakšna rutinska opravila, zato lahko pričakujete tudi kakšno iskreno pohvalo. Obeta se vam čudovit in sproščen večer, poln smeha.

TEHTNICA
Omejitve vas bodo jezile na vsakem koraku, zato se jim boste spretno izognili. Stabilnost in premišljenost vam lahko prideta prav na ljubezenskem področju.

ŠKORPIJON
Lahko se odločite za nekaj čisto novega in ne skrbite, ne bo se vam potrebno zagovarjati. Za vas bo zaživela neka stara simpatija, kar vas bo vznemirilo.

STRELEC
Poskusite se naravnati na spodbuden vpliv in bolj optimistično pogledati na dogodke, ki se vrstijo. Srečo imate tudi na finančnem področju, kjer se boste razbremenili.

KOZOROG
V današnjem dnevu se bodo zgodili določeni premiki, ki vas bodo prebudili. Slediti boste morali sebi in graditi na lastnih izkušnjah, ki jih imate več kot dovolj.

VODNAR
Na poslovnem področju se osredotočite na nekaj, kar vam lahko omogoči uspeh in varnost. Načrtovanim opravkom se boste posvetili z dobro voljo in zagnanostjo.

RIBI
Toplo energijo današnjega dne boste najbolje izkoristili, če se boste na poslovnem področju postavili jasno za svoje pravice. Okrepljena bo tudi vaša kreativnost.