OVEN
Prekomerno se obremenjujete z zadevami, ki jim ne bi smeli pripisovati velikega pomena. Kmalu se bo izkazalo, da je potrebno le še malce počakati na prave korake.

BIK
Danes boste v službi zelo zaposleni. Lotilo se vas bo navdušenje nad novim projektom. Preverite najprej, če za ta projekt obstaja dovolj zanimanja, saj morda ciljate nekolik previsoko.

DVOJČKA
Nikakor nimate dovolj potrpežljivosti za najtežje opravke, ki se bodo vrstili. Premislite o pomembnem poslovnem srečanju, na katerega se morate dobro pripraviti.

RAK
Sedaj je pravi čas za konkretne cilje, o katerih razmišljate že nekaj časa. Potrebno je zbrati pogum in narediti stvari, ki bodo izboljšale smisel vašega življenja.

LEV
Danes se bo vašo besedo slišalo zelo jasno in glasno. Tokrat imate odlično možnost, da se znajdete v središču pozornosti. Ljudi okoli sebe spodbudite pri njihovih ambicijah, hvaležni vam bodo.

DEVICA
Končno boste deležni spodbudnih novic, kar vas bo razvedrilo in vam dalo motivacijo. Ljudje okoli vas bodo malce postrani gledali, ker boste dajali namige o dogajanju v vašem življenju.

TEHTNICA
Pazite v ljubezenskih odnosih, ki se počasi krhajo, zaradi vaše neposlušnosti in egoizma. Obtožili vas bodo, da delate enake napake, kot ste jih počeli v preteklosti.

ŠKORPIJON
Kljub temu, da se načeloma z mnenjem kolegov ne strinjate, bi bilo dobro, da vseeno pokažete svojo podporo, saj se zadeve v nasprotnem primeru le zapletajo.

STRELEC
Premislite, preden boste odgovorili na vprašanje, saj se nekje skriva zanka, ki vas lahko zavede. Vsega skupaj ste se lotili na napačen način, zato bi si morali poiskati pomoč.

KOZOROG
Danes vas bo presenetila izjemno neprijetna govorica o kateri ne boste imeli pravega mnenja. Najprej se prepričajte, če ima vse skupaj sploh pravi smisel.

VODNAR
Danes vam bo odleglo, saj se vam ne bo treba preveč truditi v zgodbi, ki vam očitno ni pri srcu. Z lahkoto se boste z nekom spoznali in spustili v zanimiv in razigran pogovor.

RIBI
Sodelavci vam zadnje čase nenehno pametujejo, kar vam gre že močno na živce. Soočite se z očitki in razkrijte svoje karte, tako se bo ozračje sprostilo in umirilo.