Astro

Horoskop za nedeljo, 26. maja

W.Y.
26. 5. 2019, 06.44
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Prijatelj vam bo pomagal razumeti druge ljudi in vam podaril nekaj motivacije in spodbude. Tokrat lahko stopite v ospredje in okrepilo se vam bo samozaupanje.

BIK

Komunikacija bo tista, katero boste uporabili sebi v prid, ter si z njo izborili boljše pogoje. Ljubezen prinaša določene ugodnosti in priložnosti, ki vas bodo razveselile.

DVOJČKA

Bolj boste morali popaziti na svoje zdravje. Preventiva je, da si vzamete dovolj časa zase in da več počivate. Dan v sebi skriva mnogo izkušenj in prilagodljivosti.

RAK

Potegniti bo potrebno črto na vašem ljubezenskem področju. Časa za diplomacijo in izmikanje je konec. Končno se boste morali odločiti ali nadaljevati trenutno vezo ali zaključiti.

LEV

Premislite o izletu, imate dovolj poguma, da se odlično organizirate. Vse se lahko reši s premišljenimi koraki. Nekdo vas pogreša, lahko se mu nekoliko boljposvetite.

DEVICA

Občutek, da ste polni energije bo tokrat napačen. Preveč stvari hkrati je že načelo vaše fizično telo. Potrebno bo malo več gibanja in zdrave hrane, če želite, da ostanete v dobrem stanju.

TEHTNICA

Danes si boste morali postaviti pravila igre, katerih se bo potrebno držati. Zvezde vam obljubljajo napredek, kjer lahko zopet najdete pravo ravnovesje v ljubezni.

ŠKORPIJON

Veliko veselih trenutkov in smeha bo prisotnega danes. Sedaj je trenutek, da svoji ljubljeni osebi poveste vse kar vam leži na duši in kaj vas obremenjuje.

STRELEC

Imeli boste občutek, da ste sami za vse, kar se dogaja v zadnjih dneh. Morda le nekoliko pretiravate, resnica bo nekje vmes. Premislite glede prijetnega izleta.

KOZOROG

Občutek nemoči in utrujenosti, ki vas preganja je posledica prevelike aktivnosti in stresa. Ne trošite energije po nepotrebnem dolgo v noč. Spanec bo pravo zdravilo za vas.

VODNAR

Oprite se na dobre prijatelje, med seboj se ščitite in nudite pomoč eden drugemu. Ravno zaradi tega bo današnji dan za vas zelo obetaven. Pokličite osebo, ki je že dolgo niste slišali.

RIBI

Sami s seboj boste izredno zadovoljni saj je pred vami dan, ki bo obrodil nove sadove in možnosti za napredek na osebnem področju. Družbe vam tokrat ne bo primanjkovalo, hkrati pa boste utrdili določen odnos.