Napoved

Horoskop za soboto, 25. maja

W.Y.
25. 5. 2019, 06.46
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Odločitve bodo danes tiste, ki lahko prinesejo napredek na osebni in duhovni ravni. Pokazale se vam bodo nove poti, ki vas bodo navdihnile s kreativno energijo.

BIK
Vaša koncentracija in motivacija bosta izjemni in končno boste lahko veliko dosegli. Praktična misel, podkrepljena z veliko energije in intenzivnosti, bo tista, ki bo uredila zmedo na poslovnem področju.

DVOJČKA
Vaše življenje bodo v današnjem dnevu vodila čustva, tako bo tudi pri poslovnih podvigih. Čeprav boste imeli v samem odnosu večkrat podrejeno vlogo, vas to ne bo motilo.

RAK
Nekaj, kar boste storili brez pravega zagona, se bo končalo presenetljivo pozitivno. Pri odločitvah ne bo težav, le upoštevajte različne zahteve ter jih nekako uskladite.

LEV
Upoštevajte vse svoje vrednote, kar vam bo pomagalo, da boste spoznali svoje želje. Možnost osebnega razvoja vas bo vodila k boljšim občutkom in predvsem zadovoljstvu.

DEVICA
Z dobrim občutkom se lahko konkretno soočite z veliko obremenitev, rešite marsikatero težavo in na koncu dneva zadovoljno ugotovite, da ste ponosni na svoj pogum.

TEHTNICA
V današnjem dnevu vas bo zamikalo, da bi se odpravili potovanje, vendar vse skupaj trenutno ni izvedljivo, kar vas bo razžalostilo. Pestro vam bo, posebno ob klepetu z dobrim prijateljem.

ŠKORPIJON
Nečesa, kar vam je vedno manj všeč, ne morete spremeniti. Imeli boste veliko zaupanja v prihodnost, kar vas bo opogumilo, da boste potrpežljivo sprejeli stvari, ki jih ne morete spremeniti.

STRELEC
Ljubezen bo danes sproščena in z lahkoto se boste na nežen način predali partnerju. Nekaj previdnosti ne bo odveč, še posebej v domačem okolju, kjer se nekaj zapleta.

KOZOROG
Osvobodite se skrbi, ki neprestano trkajo na vaša vrata. Soočili se boste s svojimi sposobnostmi poslovanja in tudi z vsemi pričakovanji, ki vas bodo popeljala v boljše načrte.

VODNAR
Kvalitete, ki jih imate, bo opazil nekdo, ki vam veliko pomeni in o njem neprestano razmišljate. Preprosto naredite to, kar trenutno zahteva od vas življenje in uživajte.

RIBI
V vaše življenje prihaja veliko priložnosti, vi pa ostajate na enakih zadevah, ki so za vas precej obremenjujoče. V večernih urah boste vse reševali skozi prijateljski pristop.