Napoved

Horoskop za petek, 24. maja

W.Y.
24. 5. 2019, 06.36
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Zelo boste romantični in sentimentalni, a ne boste se znali odločiti, še posebej v odnosih, ki so že nekaj časa na prelomnici. Pozorni bodite tudi na nekoga, ki se nahaja v vaši bližini.

BIK
Uspešni boste pri reševanju finančnih vprašanj, čeprav lahko pričakujete manjše zastoje, ki ne bodo odvisni od vas. Spoznali boste lastno moč, ki jo lahko tudi spretno uporabite.

DVOJČKA
Samskim in vezanim bo naključno spogledovanje v službi prineslo več kot prijetno družbo. Ko vas bodo pozvali k sodelovanju, boste popolnoma odprti za nove predloge.

RAK
Stvari se počasi sestavljajo, a ne ravno tako, kot ste si začrtali. Čim prej uporabite višek svoje energije in se dogovorite glede rekreacije ali skupne zabave.

LEV
Optimizem se umika iz vašega življenja in prihaja konkretno delovanje, ki vam najprej ne bo ravno najbolj všeč, vendar ga boste kljub temu sprejeli z odprtimi rokami.

DEVICA
Bolj boste uživali pri igri zapeljevanja kot pa pri samem odnosu, kar bo opazila tudi oseba nasprotnega spola. Odlično boste disciplinirani in z veseljem se boste pogovorili o vsem.

TEHTNICA
Veliko sprememb prihaja v vaše življenje. Z nekaj prilagajanja na napetosti in spremembe, pa so lahko to tudi konstruktivne. Delovali boste zelo samozavestno.

ŠKORPIJON
Danes malo bolj pohitite, v nasprotnem primeru vas bo preganjal občutek, da za nekoga niste storili dovolj. Vsekakor podajte svoj odgovor na vsa sporočila, čeprav z zamudo.

STRELEC
Dovolili si boste več kot običajno. Ljudje, ki vam bodo prihajali na pot, vam bodo poskušali spremeniti pogled na svet, vendar tega ne boste dovolili.

KOZOROG
Priznati si morate, da postajate zelo občutljivi, posebno, če je vpleteno preveč čustev. Nikar pa ne dovolite drugim, da bi se vmešavali, ker vse lahko rešite sami.

VODNAR
Čustva bodo v današnjem dnevu nekoliko potlačena, vendar boste veliko naredili, če boste osredotočeni na to, kar je za vas v tem trenutku zares pomembno.

RIBI
Čakali boste na nekaj informacij, ki lahko pomenijo prebujanje in dokončen razplet
zadeve, ki vas obremenjuje. Prisluhnite prijateljem, saj bodo delili najboljše nasvete.