Napoved

Horoskop za četrtek, 23. maja

W.Y.
23. 5. 2019, 06.32
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Ne morete se znebiti občutka, da se vam nekdo na čuden način vrača v vaše življenje, čeprav ste bili prepričani, da je zgodba že zdavnaj pripeljana do konca. Razmislite!

BIK
Ne glede na to, da ste precej napeti, sprejmite današnji dan kot dobro priložnost za spremembe po lastnem okusu. Nikar se ne osamite preveč, saj potrebujete dobro družbo.

DVOJČKA
Sprejeli boste drugačen način življenja, kar bo ljudi okoli vas močno presenetilo. Danes se posvetite pozitivnemu razmišljanju in se umaknili iz kaosa, ki vas vznemirja

RAK
Ne razmišljajte o določeni zadevi predolgo, saj lahko izgubite precej časa. Poiščite kakšno bolj smotrno rešitev in se je lotite na bolj taktičen način, s pomočjo diplomacije.

LEV
Najbolj pomembno vam bo danes, da vas bodo vsi občudovali in pohvalili. Hitro boste dosegli vrhunec, če vas bo šef ali sodelavec spremljal in spodbujal z navdušenjem.

DEVICA
Videz bo za vas zelo pomemben, zato z veseljem odhiteli k frizerju ali po nov kos oblačila. Vztrajali boste pri svoji svobodi, kar pa vas lahko drago stane.

TEHTNICA
Danes vas bo obremenjevalo finančno stanje, kar vas bo nekoliko razburilo. Osredotočite se raje na lastne zmožnosti. Ne dovolite si misliti, da ste manj vredni od drugih.

ŠKORPIJON
Imate občutek, da morate narediti več, kot ste storili doslej, posebno v zasebnih odnosih. Na pravi poti sicer ste, ostane pa vam le še nekaj manjših podrobnosti.

STRELEC
Končno se bodo spremembe, ki bodo počasi, a zagotovo vplivale tudi na vašo osebnost ter vaše poslovno področje. Začutili boste potrebo po dodatnem zaslužku.

KOZOROG
Morda se sprašujete, kam se je skril nekdo, ki vam je všeč. Malce boste razočarani, vendar le do trenutka, ko boste slišali, kaj lepega želi povedati ta oseba.

VODNAR
Na dan prihajajo prikrite napake, ki ste jih do sedaj odlično skrivali. Brzdajte svoja čustva, upoštevajte le tisto, kar je pogojeno z vašim razumom. Premagali boste slabo voljo.

RIBI
Vaše ljubezensko življenje se lahko danes obrne v popolnoma drugo smer od tiste, ki ste si jo začrtali. Vezanim bo partner predlagal stvari, ki vam bodo več kot pisane na kožo.