Napoved

Horoskop za sredo, 22. maja

W.Y.
22. 5. 2019, 06.30
Deli članek:

Sreda je sredina tedna. Če odštejete soboto in nedeljo. Kaj pa o tej sredi pravijo zvezde?

arhiv svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN
Na razigran, pozitiven način se boste izpostavili, vse se vam bo tokrat zdelo preprosto, zato vas ne bo strah prevzeti glavne vloge. Tokrat vam bo uspelo zmagati.

BIK
Osredotočite se in nadaljujte, kar ste si zastavili. Obetavno bo tudi, če načrtujete potovanje ali selitev. Skrbno boste razčistili vse, kar vas bremeni in se neobremenjeno podali naprej.

DVOJČKA
Spremljal vas bo občutek, da ste izpustili nekaj pomembnega, in najbrž se tokrat resnično ne motite. Ponavljajo se težave, za katere ste bili prepričani, da so se zaključile.

RAK
Prijatelji vam bodo v pomoč, če se v določeni situaciji ne boste najbolje znašli. Komunikacija bo tista, ki jo boste uporabili v kočljivih situacijah in vas bo popeljala do rezultatov.

LEV
Začutili boste obilje pozitivne energije. Pošljite prošnjo, odpravite se na konkreten pogovor, saj vam ne bo žal. Priložnosti, ki se pojavlja, preprosto ne bi smeli zamuditi.

DEVICA
Sodelavci bodo iskali pot do vas, zato jim bodite malce bolj naklonjeni, kar bo tudi vas napolnilo z optimizmom. Zdravje bo odlično služilo, tudi bolj občutljivim.

TEHTNICA
Preveč dvomite glede osebe, ki vse jemlje veliko bolj preprosto in optimistično. Pričakovali ste popolnoma drugačen razplet, kljub temu se boste morali s situacijo čim prej soočiti.

ŠKORPIJON
Danes boste imeli manj energije kot običajno. Vse se bo odvijalo drugače od vaših želja, s pospešenim tempom. Pomembno je, da si vzamete čas zase.

STRELEC
V današnjem dnevu bo nekaj težav, tudi glede odnosov ali v zvezi z nečim, kar vas že nekaj časa vznemirja. Vztrajali boste glede načrta, ki ste si ga zamislili pred kratkim.

KOZOROG
Prihajajo spremembe, ki vas bodo usmerile proti napredku. Če boste dovolj pogumni, se vam bodo odprla vrata do boljšega zaslužka, kar načrtujete že nekaj časa.

VODNAR
V današnjem dnevu ne bo posluha za to, kar počnete in kar si zelo želite. Težko se boste v odnosih prilagajali, saj preveč ljubite svobodo, improvizacijo in drugačnost.

RIBI
Nekdo od sodelavcev vam ne ustreza, saj vidite, kaj se dogaja za vašim hrbtom. Posebno naporno bo tokrat v s tistimi, ki so preveč občutljivi, saj vas ne bodo razumeli.