Napoved

Horoskop za torek, 21. maja

W.Y.
21. 5. 2019, 06.20
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Arhiv Svet24
Kako kaže?

OVEN
Nekdo vam je zelo naklonjen, zato se bosta dogovorila brez večjih napetosti. Nikar pa ne razmišljajte preveč o preteklosti, saj vam prinaša kar nekaj zoprnih sitnosti.

BIK
Pustili boste odličen vtis, kljub temu pa komaj čakate, da nekaj dokončate. Previdni bodite glede uradnih opravkov, saj ste odvisni od drugih. Izkoristite tudi določene informacije.

DVOJČKA
V današnjem dnevu boste izredno živčni in sumničavi, tako da izognite vsem možnim konfliktom. Za zdaj ne najdete rešitve za svojo nekoliko razburkano ljubezensko situacijo.

RAK
Nesporazumom ne boste dovolili, da vam pokvarijo razpoloženje. Dovolj bo le, da naredite kar ste nameravali, vendar brez odvečnih besed, ki lahko situacijo le še zmedejo.

LEV
Kombinacija planetov vam bo pomagala razumeti druge ljudi in vam podarila nekaj motivacije in dobre spodbude. V ospredje stopa ljubezen in okrepilo se vam bo samozaupanje.

DEVICA
V ljubezni vas vodi intenziven šesti čut, kar pa zagotovo ni dovolj za trdnost in stabilnost odnosa. Na poslovnem področju se čim prej pozanimajte glede finančnega dela.

TEHTNICA
Osredotočite se na poslovne obveznosti in naloge, saj ste odlično pripravljeni. Začnite z novimi projekti in pokažite vsem drugim, koliko ste v resnici vredni in kam lahko priplezate.

ŠKORPIJON
V današnjem dnevu boste izredno spremenljivega počutja. Prišli boste do zaključka, da se je bolje ustaviti, kot tvegat z nekom, ki očitno nikakor ne namerava popustiti.

STRELEC
Nikar se ne odločajte na hitro, ker bi vas utegnilo zbegati nekaj, kar se dogaja za vašim hrbtom in očmi. Počakajte še na odločitev prijatelja, saj bo tudi njegova beseda pomembna.

KOZOROG
Nikakor ne pridete na zeleno vejo, in čim prej si začrtajte drugačne, boljše cilje, saj se vse skupaj zopet zapleta in gre za nezadovoljstvo, ki vas vleče v slabo počutje.

VODNAR
Preveč ste se sprostili, in to lahko vpliva na vaše odnose na poslovnem in osebnem področju. Branili se boste z vprašanji, kar pa trenutno ni ravno najboljša možnost.

RIBI
Tokrat boste neprestano oklevali, saj vas ne prepriča dejstvo, da je nekdo resnično predan skupnim ciljem. Popoldne vas bo zamikalo nekaj novega in dobro se boste odrezali.