Napoved

Horoskop za ponedeljek, 20. maja

W.Y.
20. 5. 2019, 06.35
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Danes boste na dobri poti. Zelo boste dejavni, toda tokrat obenem mirnejši glede zadev, ki ste jih očitno že dosegli. Od zmage vas loči le še nekaj majhnih korakov.

BIK
Danes se boste počutili fizično utrujeno, saj je očitno, da določenim zadevam še niste kos in vas vznemirjajo. Mnenja se bodo razlikovala, kar vam ne ravno najbolj všeč.

DVOJČKA
Medtem ko se boste ukvarjali sami s sabo, se bo nekdo lotil vaše osebnosti. Vaše misli bodo zato postale jasnejše. Glede prijateljev boste zdaj bližje odgovoru, ki ste ga iskali.

RAK
Vse, kar se bo danes dogajalo, bo odvisno od zadnjih podrobnosti, ki jih boste urejali, preden boste nekaj popeljali do konca. Če ne boste motivirani, se obeta tudi nekaj težavic.

LEV
V današnjem dnevu se vam bo zdelo, kot da vam življenje ni najbolj naklonjeno. Ustrežljivi boste želeli dosegati svojo voljo, toda v vas bo več napetosti, odzivali se boste intenzivnejše.

DEVICA
Energija današnjega dne vam ne bo ravno najljubša. Raje imate umirjeno življenje. Ampak, če se odprete napetostim, lahko uporabite svojo kreativnost za nove začetke.

TEHTNICA
Zelo ste zagreti za ljubezen, kar bo opazil tudi nekdo od prijateljev. Pravzaprav boste zelo razpoloženi za nove podvige, celo v nekoliko nenavadnih okoliščinah.

ŠKORPIJON
Zanimiv dan, v katerem se bo kariera večkrat znašla nekako na stranskem tiru, kar se vam je v zadnjih časih dogajalo bolj poredko. Glede financ se zopet ustavljate nekako na pol poti.

STRELEC
Pozorni bodite ob dejavnosti, ki zahteva boljšo finančno podlago. Popoldan boste vsekakor bolj zbrani, najprej se osredotočite na pomemben izpit, potem prihaja na vrsto še nekaj, za kar se boste borili.

KOZOROG
Današnji dan bo obetaven, začeli ga boste v visoki prestavi, potem pa se boste počasi ustavili. Žal so zopet na vrsti dolgočasne in rutinske zadeve. Vse skupaj vam bo nekoliko olajšal nekdo, ki se na vse dobro spozna.

VODNAR
To je vaš dan. Končno bo spet spodbudna, hitra in topla energija, ki podpira vašo aktivnost prodrla v ospredje in vas rešila pred številnimi zapleti v odnosih.

RIBI
Danes bodite preprosto to, kar ste, in uživajte pri tem, brez da bi se ozirali na vplive okolice. Če vam družba ne bo všeč, jo pa poskusite čim prej zamenjati.