Astro

Horoskop za nedeljo, 19. maja

W.Y.
19. 5. 2019, 07.51
Posodobljeno: 19. 5. 2019, 07.52
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Čas je, da na vaše ljubezenske težave začnete gledati kot na nekaj, kar naj bi pustili v preteklosti. Pred vami so zanimivi preobrati, močnejši boste in lahko se obrnete k novim rešitvam.

BIK
Samski imate zlato priložnost, ne zavrnite je prehitro, saj bi kasneje obžalovali. Nakazujejo se vam poznanstva, ki se lahko obdržijo dolgoročno.

DVOJČKA
S pozornim poslušanjem lahko veliko pridobite. Čas je že, da nekdo razširi vaša duhovna obzorja, ki jih sicer že nekaj časa ni razsvetlila opaznejša novost.

RAK
Danes pričakujte obisk osebe, ki vas bo prosila za nasvet. Pokažite dobro voljo in ji prisluhnite. Pazite na preplet ljubezni in delovnih nalog.

LEV
Lažje vam bo, če boste znali popustiti in se premakniti naprej. Časovno in energijsko so vaši načrti precej zahtevni, zato se ne ustavljajte ob malenkostih.

DEVICA
Družinske, ljubezenske, prijateljske in celo poslovne odnose bo odprl nove poti. Deloma jih boste sprožili sami, dodatno pa jih bodo podkrepile še okoliščine.

TEHTNICA
Tako vezani kot samski boste prijetno presenečeni nad učinkom. Še vedno imate veliko energije za vse, zato ne bodite nestrpni, če morate čakati na druge.

ŠKORPIJON
Čeprav vas bo spremljalo več planetov, boste nekoliko raztreseni in nervozni. Obdržite nivo svojih spodobnosti in nikar ne prelagajte pomembnih študijskih obveznosti.

STRELEC
Obdobje, ki je za vami, vas je nekoliko utrudilo. Tokrat boste zopet polni silovite energije in novih načrtov. Umirite svoje misli, zazrite se vase in predvsem bi bilo dobro, da ste nekoliko bolj potrpežljivi.

KOZOROG
Mirno lahko za krajši čas izprežete, čeprav se bo malokaj rešilo samo po sebi. Spočiti pa boste vendarle lažje in učinkoviteje dosegali svoje visoke cilje.

VODNAR
Zavedati se boste morali, kje so vaše meje in se jih držati. Naredite nekaj zase in se sproščajte, saj ste v zadnjem času pod velikim pritiskom, ki lahko ogrozi tudi vaše zdravje.

RIBI
Samski boste preveč impulzivni. S takšnim vedenjem pa boste od sebe odgnali vse ljudi, ki jim nekaj pomenite, zato tudi ne pričakujte kakšnih posebnih doživetij. Tisti, ki ste v razmerju, pa ne pričakujte preobratov v vezi.