Napoved

Horoskop za petek, 17. maja

W.Y.
17. 5. 2019, 06.58
Posodobljeno: 17. 5. 2019, 07.00
Deli članek:

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Nekaj vam nikakor ne gre in ne gre, čeprav ste si prisegli, da tokrat ne boste izgubljali glave zaradi malenkosti. V ljubezni še vedno oklevate, kar ni najboljša izbira v tem trenutku.

BIK
Pojavil se bo nesporazum, zato bo ves dan zaznamovan s konflikti, ki že počasi načenjajo vaše zdravje. Lotite se le najpomembnejšega in popazite, posebno v odnosih s starejšimi.

DVOJČKA
Danes se varujte neiskrenih ljudi. Čeprav se boste po vsej verjetnosti zelo izčrpali, se boste vseeno podali v delo in akcijo. Razmišljali boste o svojih preteklih problemih.

RAK
Pomembno je, da se počasi odprete hitri energiji. Čeprav ste raje v bolj umirjenih energijah, vam vpliv planetov lahko koristi, saj vas spodbuja k pridobivanju poguma.

LEV
Opazili boste nekaj, kar vam ni preveč všeč in se vleče že nekaj časa. Glede določenih dogodkov se boste prepirali in na vsak način želeli doseči svoj prav.

DEVICA
S prijatelji in sodelavci boste sodelovali v umirjenem vzdušju. Vse bo potekalo gladko in z lahkoto boste uresničevali vse svoje želje in dosegali zadane cilje.

TEHTNICA
Dovoli si boste sanjati in tako napredovali v osebni rasti. Dan se bo odvijal v znamenju povečane drznosti in obstaja možnost, da boste končno zopet stopili v ospredje.

ŠKORPIJON
Čeprav imate precej dela, še vedno razmišljate tudi o nenavadnem vedenju osebe, ki vam je zelo pri srcu. Zavrtite čas nazaj, morda je del krivde tudi v vaših pogledih na svet.

STRELEC
Ni potrebno, da se držite le tistih poslov, ki jih obvladate. Lahko tudi nekoliko tvegate, ter posežete za nečim, kar bi radi bolje spoznali. Posebno dobro se boste razumeli s starejšimi.

KOZOROG
Dobro se pripravite in previdno predstavite svoje zamisli, zato da boste imeli vse odgovore in boste lahko v čim krajšem času dosegli želeni pozitivni rezultat.

VODNAR
Prijetna energija vas bo spodbujala v bolj učinkovito akcijo. Marsikatero delo bo opravljeno zelo intenzivno. Tudi marsikatera ideja, ki je čakala na uresničitev, bo sedaj dobila pravo obliko.

RIBI
Glavna tema današnjega dne bo harmonija v odnosih. Najbolj uspešni boste če ne boste oklevali pri svojih ambicijah in poslovnih namerah. Glasno boste izražali svoje zamisli.