Astro

Horoskop za četrtek, 16. maja

W.Y.
16. 5. 2019, 06.58
Posodobljeno: 16. 5. 2019, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Dan vam bo prinesel veliko sprememb, slabih in dobrih, toda najbolj pomembno od vsega tudi nov pogled na življenje. Zelo boste velikodušni in polni razumevanja za druge.

BIK
Dan bo zelo ugoden za zaslužek, napredovanje in motivacijo na vseh področjih. Možna je tudi sprememba razmišljanja v zvezi z odnosi. Nekdo vam bo ponudil zanimivo priložnost.

DVOJČKA
Nekoliko nepričakovano vas bo zmedlo nekaj, kar naj bi lahko že zdavnaj rešili. Poskusite se zbrati in nikar ne popustite zaradi nepomembnih malenkosti.

RAK
Ne zavrnite nečesa, kar bo prav kmalu zelo zanimivo. Raje se prilagodite, saj vse skupaj ne bo izpadlo tako negativno. Tudi v ljubezni ste zopet v popolnem kaosu.

LEV
Četrtek bo naporen, posebno na poslovnem in finančnem področju. Ne pomagajo dokazovanja in konflikti, ki se bodo vrstili. Najbolj vas moti to, da ste popolnoma prepričani o svojem prav.

DEVICA
Danes boste romantično razpoloženi, zato lahko verjamete lažnivim besedam samo zato, ker se dobro slišijo. Veliko aktivnost pa boste imeli v družinskem okolju.

TEHTNICA
Danes boste dobili novi zagon. Glede marsičesa vam lahko pomagajo srečna naključja, čeprav vas ne bo zapustil občutek, da ste ponovno sami za vse.

ŠKORPIJON
Občutek, da ne veste, v kaj se podajate, vas tokrat ne moti. Kljub temu pa bi se bilo dobro vsaj na finančnem področju temeljito pozanimati o zadevi, ki je povezana z delom.

STRELEC
Ne bo več negotovosti, ki vas je zavirala in nekako omejevala. Nepričakovano ugodno bo danes, posebno za načrte, ki so dolgo čakali nekje v ozadju.

KOZOROG
Če si želite samo izginiti in si zagotoviti nekaj trenutkov umirjenosti v samoti, morate kljub temu ravnati odgovorno. Obvestite prijatelje, da ste jim na voljo, če potrebujejo nasvet.

VODNAR
Motijo vas neizpolnjene obljube, saj ne veste, kako in kam naj bi se obrnili. Zato se pripravite na akcijo, morda celo na konflikte, ker se nikakor ne bo obrestovalo.

RIBI
Dan bo za vas energičen, veder in učinkovit. Višek energije lahko sprostite s fizično vadbo, ki vas bo popolnoma prerodila. Odgovarjalo vam bo druženje z otroci.