Napoved

Horoskop za torek, 14. maja

W.Y.
14. 5. 2019, 06.51
Posodobljeno: 14. 5. 2019, 07.13
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Pred vami je dinamičen dan, ko bo spodbujena vaša tekmovalnost. Več energije, več borbenosti, akcije, pa tudi nepotrpežljivosti vam lahko prinese čudovite rezultate.

BIK
S težavo se boste skoncentrirali na nov delovni začetek, ki že trka na vaša vrata. Koristila vam bo športna aktivnost, pri kateri boste porabili presežek svoje energije.

DVOJČKA
Pred vami je nekaj zoprnih opravkov, ki se jim lahko izognete. Časa vam sicer že primanjkuje, zato naredite bolj intenziven načrt. Najprej rešite nekaj glede zaostalih zadev.

RAK
Občutili boste prodorno energijo, ki vas bo spomnila na to kaj bi radi dosegli. Vplivi planetov vam nosijo tudi vznemirjenje in živčnost, zato se nikar prehitro ne podajte v konflikte.

LEV
Vaše počutje bo manj spremenljivo in lahko se dogovorite tudi za uspešno poslovno pot, ki prinaša usklajene dogovore. Glavna prioriteta bo predvsem razumsko ocenjevanje zadev.

DEVICA
Mikalo vas bo nekaj, kar je na meji prepovedanega, posebno na zasebnem področju, kjer ste v zadnjem času nekoliko zaspali. Vse se bo zgladilo, vendar napredujte počasi.

TEHTNICA
Globoko vdihnite, boljše obdobje se vam približuje. Vaš tempo se počasi umirja in prehajate v čas, ko boste lahko pometli s konkurenco in se končno izborili za svoj prav.

ŠKORPIJON
Lotiti se morate nečesa, kar je povezano s poslovnimi premiki. Proučite pogodbe, ne zaletavajte se, saj se lahko znajdete v težavah. Prav kmalu prihaja nova priložnost.

STRELEC
Današnji dan bo nekoliko napornejši, toda pomagajo vam lahko določene izkušnje in prepričanje, da boste zadevam, ne glede na vse, kos, čeprav ste utrujeni od vsega.

KOZOROG
Ne razlagajte vsem, zakaj ste se odločili za nekaj novega, saj boste naleteli na negativne opazke. Vse skupaj je vaša izbira, s katero drugi niso povezani.

VODNAR
Imeli boste priložnost, da v praksi preizkusite pravkar sprejete odločitve in zacvetite v širšem krogu. Nikar se zdaj ne umaknite in ne začnite spet komplicirati.

RIBI
Danes boste osvajali nove višine, toda na poti k njim boste doživljali tudi razna manjša razočaranja. Ne boste želeli živeti po principu, ki ga narekujejo drugi, zato boste vse skupaj zavrteli v svojo korist.