Astro

Horoskop za soboto, 11. maja

W.Y.
11. 5. 2019, 06.44
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Prisluhnite svojemu šestemu čutu, saj zagotovo ni potrebno, da bi se razburjali za vsako malenkost, saj se zadeve urejajo tako, kot vam ustreza. 

BIK
Tudi če vas bo priganjalo delo, se danes, ko boste usmerjeni v napredek ne boste preveč obremenjevali. Zato boste čutili v sebi umirjenost in ubranost. 

DVOJČKA
Utrujenost bo prisotna bolj na psihičnem področju, saj ste že nasičeni od določenih situacij, ki se nikamor ne premaknejo. Več pozornosti boste namenili skrbi za telo. 

RAK
Kadar ne veste, na katero stran bi stopili, je svoje mnenje bolj modro obdržati zase. V vas bo v današnjem dnevu dovolj diplomata, da boste prenesli morebiten pritisk. 

LEV
Nekaj boste videli v povsem drugačni luči kot do zdaj, zato boste že dopoldne nekoliko mirnejši. Pomembna oseba bo prikimala, kar vas bo morda celo presenetilo. 

DEVICA
Notranje ste zelo bogati, vendar to skrivate pred zunanjim svetom, da ne bi bili razočarani in čustveno ranjeni. Nekdo se zelo trudi in išče recepte, kako osvojiti vaše srce. 

TEHTNICA
Danes si nadenite rožnata očala in tu in tam spreglejte napake srčne osebe. Priznanje, da ljubite iz vsega srca, bo osrečilo vašo ljubljeno osebo in poglobilo čustva, zato z besedami nikar ne skoparite. 

ŠKORPIJON
Danes boste polni optimizma, še posebej tisti, ki ste pred kratkim začeli razmerje. Predlagajte izlet na morje ali v gore, da se še bolje spoznata in skupaj preživita nekaj kvalitetnega časa. 

STRELEC
Še vedno niste čisto sigurni vase. Znova boste zelo spremenljivega počutja. Poskusite čim prej pozabiti na neprijeten dogodek in premislite, kako bi lahko odnose izboljšali. 

KOZOROG
Udarili boste po mizi, potem pa bo za nekaj časa mir. Počutje bo v današnjem dnevu dokaj stabilno. Izogibajte se položajem, v katerih bi lahko prehitro izgubili živce. 

VODNAR
Vedno ste tisti, ki razvaja svoje najdražje. Tokrat se vi prepustite razvajanju in ljubkovanju. Začutili boste, da ste drugačni, in všeč vam bo. Harmonija bo tudi ključ vsega ostalega. 

RIBI
V ljubezni so še vedno mogoče novosti, vendar tokrat sledi presenečenje, saj ne prihajajo od osebe, o kateri ste v zadnjih časih najbolj razmišljali.