Astro

Horoskop za četrtek, 9. maja

W.Y.
9. 5. 2019, 06.31
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Potrebnega bo več pogleda vase in jasneje postavljati potrebne korake, sicer spremembe ne bo. Razpoloženje bo zelo spremenljivo, še posebej ob koncu dneva, ko boste kovali načrte, kako čim bolj spontano preživeti čas v najboljši družbi. 

BIK
Tistim, ki imate dvome glede svojega trenutnega razmerja ali potencialnega partnerja, bo pomembno mnenje le ene osebe. Če v srcu čutite, da je tisto, kar imate, pristno, potem zaupajte svojemu instinktu. 

DVOJČKA
V delovnem okviru lahko pričakujete krajša potovanja. Sestankovanje in pogovori z nadrejenim vam danes ne uidejo. Čeprav se jim boste želeli izogniti, to ne bo mogoče. 

RAK
Današnji dan bo zaznamovan po družabnosti in starih obljubah. Naraščal bo optimizem, spoznali boste nekaj novih ljudi, povečale se bodo možnosti za nove priložnosti. 

LEV
Vsa običajna pravila in meje bodo pozabljene. To lahko prizadene tako vas ali vašega partnerja, ki ne bo želel razumeti določenih zadev, povezanih z vajino preteklostjo. 

DEVICA
Nekatera prizadevanja se obrestujejo takoj, druga pa z zamikom. Ne bodite razočarani, če bo danes bolj malo rezultatov. Kljub temu ste na pravi poti. 

TEHTNICA
V današnjem dnevu ničesar ne jemljite dobesedno. Postavljajte vprašanja in ne predvidevajte, da lahko nekomu berete misli, da se ne boste po nepotrebnem zapletli.

ŠKORPIJON
Izpostavljeno bo področje čustev, na katerem vam lahko nekaj stvari malce uide iz nadzora, s čimer se nikar preveč ne obremenjujte, saj kmalu prihaja boljše obdobje. 

STRELEC
Delo vam bo šlo odlično od rok. Če se spogledujete z dodatnim zaslužkom ali samostojno potjo, je čas nadvse primeren. Potrebujete samo pogum in manjši zalogaj tveganja. 

KOZOROG
Pogovorite se s partnerjem in ne ustvarjajte konfliktov. Ne pretiravajte s samohvalo, da ne boste izgubili še naklonjenosti tistih, ki ne bodo zavistni. 

VODNAR
Končno boste našli pravo ravnovesje in določeno skladnost na vseh področjih. Prejeli boste tudi neko ugodno in zelo zanimivo rešitev, ki vas bo razveselila. 

RIBI
Odločili se boste spremeniti določene zadeve in se usmerili v bolj sproščeno počutje ter večjo mero zadovoljstva, po katerem hrepenite že dlje časa.