Astro

Horoskop za sredo, 8. maja

W.Y.
8. 5. 2019, 06.22
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Polni boste idej in zamisli, ki jih je vredno tudi finančno unovčiti. Vsekakor vam poleg kreativnosti ne bo primanjkovalo volje za sklepanje poslov, dodatni zaslužek bi vam prijetno polepšal življenje. 

BIK
Prepustite se toku in videli boste, kam vas bo ta pripeljal. Ko enkrat sprejmete dejstvo, da nič ne ostane enako za vedno, boste veliko lažje upravljali svoje ljubezensko življenje. 

DVOJČKA
Uvideti je povečano harmonijo, skladnost in romantiko. Glasba bo tista, ki vam bo koristila. Seveda si vnaprej postavite meje in bodite prožni za učenje. 

RAK
Čas je, da zavihate rokave in se začnete soočati s situacijo, saj se vam bodo v nasprotnem primeru vse te energije preusmerile še na druga področja. 

LEV
Danes bo zbranost ena vaših težjih težav. Koncentracije vam bo primanjkovalo tudi na študijskem mestu, kar bo opazilo tudi budno oko vašega profesorja. Najraje se boste zadrževali ob varnem domačem ognjišču. 

DEVICA
Poskusite danes na zadeve pogledati iz drugega vidika in nastopite bolj samozavestno. Le tako se boste počasi približali številnim ugodnim rešitvam. 

TEHTNICA
Danes boste začutili, da je v vaši bližini nekdo, na katerega se lahko zanesete v vsakem primeru. Če želite zamenjati delo, je sedaj idealen čas za to. Novi cilji, ki si jih boste zastavili, so dosegljivi. 

ŠKORPIJON
V vašem dnevnem sanjarjenju bo veliko vlogo odigralo vaše ljubezensko življenje in povsem možno je, da boste mnogi premišljevali o zaključku tega poglavja v svojem življenju. 

STRELEC
Pred vami je prijeten dan, dinamičen z različnimi aktivnostmi, ki se bodo dogajale z neverjetno hitrostjo. Tokrat ne boste imeli potrpljenja z ljudmi, ki ne bodo mogli slediti tempu, tudi za ljubljeno osebo ne boste imeli niti kančka razumevanja. 

KOZOROG
Energije, ki jih boste začutili poskusite nadzorovati. Nekdo vas bo razjezil s svojimi pripombami. Nikar pa se ne spuščajte v konflikte, saj bi se lahko odnos, ki vam veliko pomeni končal.

VODNAR
Imeli boste občutek, da se tokrat vse vrti okoli vas. Naj vas komplimenti, ki jih boste dobivali ne zavedejo, da bi naredili kakšen korak, ki bi ga kasneje obžalovali. 

RIBI
Nikar ne bodite presenečeni, če vam bo Mars v življenje prinesel nekoga, na katerega ste bili vezani v preteklosti, pa morda še nista razčistila vajinega odnosa. Ne bojte se strastnih energij.