Astro

Horoskop za torek, 7. maja

W.Y.
7. 5. 2019, 06.31
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Prihaja ljubezensko obarvane vibracije, zato bodo vaša čustva bolj intenzivna, po drugi strani pa boste nekoliko eksplozivni in v določenih trenutkih konfliktni.

BIK

Najdite ustvarjalne načine, kako ponovno prižgati iskrice v svojem razmerju. S spontanostjo lahko na dober način pritegnete pozornost neke osebe in zdaj je pravi čas, da to storite.

DVOJČKA

Pazite, saj lahko v današnjem dnevu planetarni vplivi povzročajo zmedo in stvari ne vidite v takšni luči, kot dejansko so. Ohranite svojo zbranost in ne zaspite v svojih sanjah.

RAK

Zaradi planetarnih vplivov si lahko narobe razlagate resne namene neke osebe. V nekaterih primerih bo nekdo celo dobil napačno predstavo o vas. Bodite previdni pri tem kaj govorite.

LEV

Današnji dan je primeren čas, da se posvetite nerešenim čustvenim zadevam, ki morda ovirajo vašo možnost prejemanja ljubezni v vašem življenju.

DEVICA

Približala se vam bo nova oseba, ki ji boste pri delu nudili pomoč. Danes ste lahko razočarani nad prijateljstvom, v katerega ste zaupali. Pazite na finance!

TEHTNICA

Svoj trud in energijo usmerite v odločitev, kaj si želite od svojega življenja. Današnji dan bo v večini namenjen reševanju poslovnih in finančnih zapletov.

ŠKORPIJON

Lekcija, ki jo morate osvojiti, je, da na svetu niste sami. Že začetek dneva vas bo opomnil, da je prav poskrbeti za tiste, ki sami nimajo dovolj, materialno je tu zato, da kroži in se deli med ljudi.

STRELEC

Na novo odprta vrata, novi začetki in nova prizadevanja vas bodo napolnili z energijo. Samski se lahko veselite vročih trenutkov, zaradi privlačnega novinca v vaših družbi.

KOZOROG

Vse se bo pozitivno izteklo, posebno ko boste spregovorili o zadevi, o kateri ste dolgo molčali, tudi na čustvenem področju. Izkoristite popoldansko priložnost, ne čakajte.

VODNAR

Odvrzite svoj stari pristop in izumite nekaj novega, boljše se boste počutili. Tokrat je pomembno da ne predvidevate, da veste ali razumete, kaj nekdo čuti, ne da bi vam prej o tem kaj povedal.

RIBI

Samski se pripravite na podaljšan delavnik, saj se bo potencialen kandidat nahajal v vaši bližini, zato se trdno držite, ko se vajine oči prvič srečajo. Za tiste, ki ste že zaljubljeni, bo dan prijeten.