Astro

Horoskop za ponedeljek, 6. maja

W.Y.
6. 5. 2019, 06.20
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Delovna predanost in zadovoljstvo v službi bosta danes daleč v ospredju. Zadovoljni boste z delovnimi okoliščinami, prav tako bo vaše dobro delo nagrajeno.

BIK
Danes vas čaka pomemben sestanek, ki se ga zagotovo morate udeležiti. Pomembno bo, da ustvarite stik z določenimi ljudmi, ki vam bodo v prihodnosti v pomoč pri dosegu ciljev.

DVOJČKA
Dan je idealen za očiščevanje in iskanje višjih idealov, potrebujete nova prepričanja, ki vas bodo gnala naprej. Odkrili boste, da imate v sebi veliko zalogo moči, ki vas bo varno pripeljala tja, kamor ste namenjeni.

RAK
Veliko bo priložnosti za to, da se izpostavite in poskrbite za napredek, po katerem hrepenite že nekaj časa. Ljubezensko srečanje bo vznemirljivo, toda prav ta vulkan čustev vam bo neverjetno všeč, saj se počutite prazno.

LEV
Na čustvenem področju vas bo razveselila dobra novica s strani osebe nasprotnega spola, ki vam je všeč. Počasi se boste morali odločiti za večjo spremembo, saj ste obtičali na točki, ko se vam odvijajo dolgočasne stvari.

DEVICA
Posvetite se svojim prijateljem, ki vas pogrešajo. Kljub natrpanemu urniku bi vam moralo ostati nekaj časa, ki ga lahko izkoristite za pogovor ali romantiko.

TEHTNICA
Izredno zamišljeni in zasanjani boste. Opažate, da se nikakor ne morete zbrati in sprejeti ključne odločitve, povezane s študijem. Pazite, da ne bodo opazili vaše labilnosti in je izkoristili sebi v prid.

ŠKORPIJON
Naloge, katere boste morali opraviti vam bodo šle zelo dobro od rok. V podporo vam bo v popoldnevu tudi partner. In ne pozabite se sproščati.

STRELEC
Ni vnaprej določenih odgovorov, to vas trenutno tudi bega. Istočasno imate občutek, da še ni izrečena zadnja beseda, in to vas pomirja, saj boste kmalu lahko ubrali pravo pot.

KOZOROG
Ostalo vam bo še veliko obveznosti, toda nikakor se ne morete osredotočiti na tisto, ker je v tem trenutku pomembno. Ne silite v zadeve, ki jim trenutno niste kos, saj si boste pričarali razočaranje.

VODNAR
Nervozni ste, odzivate se na vsako besedo in dovoljujete, da vas spravljajo iz tira. Potrebujete več počitka, več svežega zraka in trenutkov samo zase, česar boste deležni popoldne.

RIBI
Dan bo obarvan s financami. Določene zadeve boste morali na vsak način izpeljati. Prijatelji vam bodo prisluhnili in skupaj boste našli rešitev. Izkoristili boste veliko ugodnost pri doseganju boljših ocen.