Astro

Horoskop za nedeljo, 5. maja

W.Y.
5. 5. 2019, 06.35
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Pozorni bodite na glavo in zobe, saj je v zvezdah zapisano, da ste včasih nekoliko nerodni. Dan vam prinaša boljšo odpornost. Poskusite spremeniti določene slabe razvade in se začnite usmerjati v bolj zdrav življenjski slog. 

BIK 
Sproščeni in razigrani se boste danes lotili domačih opravil, ki jih boste z lahkoto tudi popeljali do zaključka. Godilo vam bo povabilo prijatelja, ki vas vedno znova nasmeji. 

DVOJČKA
Ne boste več dovolili, da vas določeni ljudje izkoriščajo, kar lahko povzroči nekaj napetosti v odnosih. Kasneje se vam obetajo poslovne priložnosti, ki jih morda ne boste sprejeli, kljub temu pa bodo dvignile raven vaše samozavesti.

RAK
Danes boste ves čas v časovni stiski. Morda vam bo celo primanjkovalo časa za vse zanimive načrte in prijetna srečanja. Lotili se boste dodatnega dela, saj se boste na vsak način želeli razbremeniti določenih finančnih bremen.

LEV
Kljub negativnemu vzdušju, ki bo na sporedu, boste še dodatno obremenjeni s poslovnimi zadevami, še posebej tistimi, ki bi jih morali že zaključiti. Naučite se poskrbeti zase tudi takrat, ko vsi nekaj pričakujejo od vas.

DEVICA
Skoraj uspelo vam je že in sedaj je ugoden čas, da s prijatelji pokramljate o prijetnih situacijah, brez da bi spustili dvome in kritike v svoje naročje. Skratka pogumno in samozavestno.

TEHTNICA
V vaše misli se bo prikradla romantična nostalgija povezana s čustvenimi zadevami. Preteklosti ni moč poustvariti, lahko pa izkoristite to razpoloženje za nekaj prijetnih trenutkov v dvoje. Obremenjevalo vas bo vse, kar je povezano z nakupi.

ŠKORPIJON
Ne bodite tako nezadovoljni, saj vam dan na ljubezenskem področju prinaša številne preizkušnje, ki bodo od vas zahtevale premišljene korake in odločnost. Usmerili se boste v razčlenjevanje določenih vzorcev.

STRELEC
Zavedate se, da ste za ljubljeno osebo v zadnjem času storili premalo, zato se boste danes želeli odkupiti, kar vas vodi v simpatično razvajanje, poleg tega boste izpovedali tudi svoja čustva.

KOZOROG
Zaustavite svoje prodorne želje, ki niso najbolj realne in se raje posvetite svojim odnosom, ki že nekaj čas niso najbolj urejeni. Zaupajte svoje težave ljubljeni osebi.

VODNAR
Morda se boste podali na kakšno pot. Če boste razmišljali o novih priložnosti glede svojih čustev ali počutja, boste malce razočarani. Kljub vsemu boste zakorakali na pot novi osebni pustolovščini.

RIBI
Danes boste večkrat razdražljivi in potrpežljivost bo pogosto nekoliko na preizkušnji. Če imate kakšne fizične težave, se z njimi soočite, dokler ne bo prepozno. Doživeli boste manjše osebne spremembe.