Astro

Horoskop za soboto, 4. maja

W.Y.
4. 5. 2019, 06.20
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia

OVEN
Hvala prijateljem, ki vas bodo potegnili iz stanja apatije in ustvarili enkratno vzdušje, še posebej proti večeru, ko boste pripravljeni na zabavo in zanimive podvige.

BIK
Tisti, ki ste že dlje časa v težjih situacijah in razmišljate o prekinitvi nečesa, se boste sedaj veliko lažje soočili z nastalo situacijo, saj se ne boste več smilili sami sebi, kot v preteklem obdobju.

DVOJČKA
Danes boste imeli občutek, da se vam na osebnem področju vse podira. Čas je, da vzamete vse skupaj v svoje roke in se začnete boriti za osebo, ki vam je pri srcu. Pomagalo vam bo vaše počutje.

RAK
Ozračje bo stresno in nemirno, zato si privoščite sprehod v naravi ali druge oblike sproščanja. Koristilo vam bo in takoj boste boljše volje. Zvečer boste večino svojega časa preživeli v družbi dobrih prijateljev.

LEV
Če ste vezani, ne bodite presenečeni, če bo vaš čas planiran s strani partnerja. Tokrat bi se bilo smiselno nekoliko prilagoditi, da ohranite harmonijo v odnosu. Postavljeni boste bolj v vlogo opazovalca, kar vam bo popolnoma ustrezalo.

DEVICA
Zvezde bodo danes poskrbele, da se vam bo dogajalo veliko zanimivega. Čeprav vas bo dvomljiva situacija želela posrkati vase ji tega nikakor ne boste dovolili.

TEHTNICA
Sprijazniti se boste morali z vsemi dejstvi, ki se dotikajo vašega ljubezenskega področja in vas po tihem vznemirjajo že nekaj časa. Zapomnite si, pomembno je, da ste vi zadovoljni.

ŠKORPIJON
Sreča, ki vas bo obiskala sredi dne, seveda če ji boste odprli vrata, vas usmerja k novim razsežnostim na področju odnosov, saj boste doživeli lepo situacijo ali gesto s strani simpatične osebe.

STRELEC
Danes se nikar ne spuščajte v pomembne pogovore in odločitve. Raje še nekoliko počakajte in si dovolite, da živite spontano. Prav kmalu se bodo zadeve umirile in našli boste možnosti, da pristopite nekomu, ki vam je všeč.

KOZOROG
Prihajate do pomembnih odločitev, ki jih boste s pomočjo prijateljevega mnenja lažje popeljali v realno podobo. Pomembno bo predvsem, da se sproščeno prepustite energijam današnjega dne.

VODNAR
Načrti, ki jih boste kovali lahko splavajo po vodi, saj bodo bolj aktualni obiski prijateljev, ki jih v teh dneh ne bo malo. Vse skupaj lahko zmoti partnerja, ki vas bo želel bolj zase.

RIBI
Zaustavite se in si danes vzemite čas samo zase, za sobotno razvajanje pri frizerju ali kozmetičarki. Vaše telo vam bo še kako hvaležno, poleg tega vas čaka naporen čas, zato se je potrebno umiriti.