Astro

Horoskop za petek, 3. maja

W.Y.
3. 5. 2019, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Če boste v dvomih, kako naprej, najprej poskrbite za tisto, kar ste že dosegli. Bodite hvaležni, namesto da se obremenjujete z neizpolnjenimi željami, ki niso najbolj realne.

BIK
Obdobje bo stresno, zato bolje poskrbite zase. Vzemite si čas za razvajanja, pocrkljajte se s kakšno malenkostjo in nikakor ne dovolite, da bi vas kdo s svojimi pripombami spravil v slabo voljo.

DVOJČKA
Danes bodo na prvem mestu ljubezenske zadeve, saj ste se znašli v zoprni poziciji. Največ dobrih nasvetov in podpore boste dobili od tistih, ki vam vedno stojijo ob strani.

RAK
Ker ste v zadnjem času veliko gledali nase, bo vaše zdravje zelo stabilno. Venera vam bo pričarala neverjetno energijo, ki jo boste trošili z športnimi aktivnostmi, ki bodo blagodejno vplivale na vaše telo.

LEV
Dobro bi bilo, če bi bili malce bolj prilagodljivi in bi malce omilili svoje zahteve in se izognili sporom. Na poslovnem področju prihaja do manjših sprememb v pozitivni smeri.

DEVICA
Vaša odločitev bo morda nekoliko boleča, vendar vas bo popeljala v boljše obdobje. Tisti, ki ste na ljubezenskem področju zadovoljni, vas bodo čustva popeljala v bolj resno in trezno obdobje.

TEHTNICA
Ne bojte se tekme, na koncu poti vas čaka tudi zanimiva nagrada. Prijatelji vas bodo razumeli, če ne boste vsak trenutek razpoloženi za zabavo in rajanje do jutranjih ur. Tokrat vam bodo bolj všeč srečanja s pridihom elegance.

ŠKORPIJON
Čeprav ste navajeni čakati, bodo določene okoliščine zelo najedale vaše živce. Nepredvidljivi dogodki in spremembe v dnevni rutini utegnejo stanje samo še poslabšati.

STRELEC
Spoznali boste, da se je veliko lažje prilagoditi, kot pa se prepirati zaradi malenkosti. Z lahkoto se boste umaknili in se zamislili nad celotnim dogajanjem, malce razočarani.

KOZOROG
Začnite na začetku in najprej razrešite svoje dvome, ki vas nevzdržno vlečejo na tla in vas puščajo v zoprni poziciji, polni raznih negativnih občutkov, ki se jih morate čim prej otresti.

VODNAR
Vaše psihično stanje in počutje se postopoma izboljšujeta, zato bo dan obarvan s prijetno energijo. Ukvarjali se boste z adrenalinskimi športi in v dobri družbi preizkušali svoj tekmovalni duh.

RIBI
Nakazano je, da ste prišli do točke, ko enostavno ne vzdržite več stresa, ki se je v zadnjem času zgrnil na vas. Morda bi bilo dobro, da spremenite taktiko, vsaj na čustvenem področju.