Astro

Horoskop za četrtek, 2. maja

W.Y.
2. 5. 2019, 06.35
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Danes boste bolj stabilni in umirjeni. Nakazuje se družinski sestanek, kjer boste postavili nova pravila, povedali boste tudi svoje želje in pričakovali njihovo uresničitev.

BIK
Kljub temu, da so bili pretekli tedni naporni, se usmerili v veselje in sproščenost, ter si privoščili prijetno druženje v družbi najboljših prijateljev.

DVOJČKA
S sproščenimi energijami se boste podali v akcije, ki sicer prinašajo nekaj nihanj, ki se bodo kasneje izkazala za učinkovita. Vaša stabilnost vas bo kljub temu, da se bodo vsi okoli vas želeli zabavati vodila v dokončevanje obveznosti.

RAK
Stvari uredite tako, kot vam narekuje srce. Če ste samski se več gibajte med ljudmi, saj imate končno odlične možnosti za nova poznanstva. Obisk bučne zabave bo dobra izbira.

LEV
Nekdo vas bo navdihnil s poslovnimi in finančnimi priložnostmi. Pojavile se bodo nove osebe nasprotnega spola, ki vas bodo vztrajno osvajale. Pozorni bodite tudi na karakterne lastnosti, saj vas lahko videz zavede.

DEVICA
Zaradi številnih obveznosti boste enostavno pozabili na nek pomemben dogovor. Ker tega ne boste storili namenoma, vam bo nekdo ponovno spregledal vašo raztresenost.

TEHTNICA
Ohladitve v partnerstvu ter na poslovnem in finančnem področju bodo doživele nekaj zoprnih dni, v katerih boste z nekaj iznajdljivosti in svojim načinom uredili odnos po svoje.

ŠKORPIJON
Razmišljali boste o drastičnih spremembah, ki si jih zares močno želite. V ljubezni si boste vezani želeli premikov naprej, zato boste namignili partnerju več o svojih željah. Umirite se, saj se nikamor ne mudi.

STRELEC
Danes boste prevetrili odnose, z nekaterimi ljudmi navezali globlje stike, z določenimi pa odnos pretrgali, kar vas bo osvobodilo. Številni sorodniki bodo vaše ravnanje ocenili kot nerazumno, a ne pustite se zmesti.

KOZOROG
V družbi se boste počutili sproščeno, še posebej danes dopoldne, ko boste z malo truda dosegli svoje cilje. Zaradi številnih obveznosti boste na področju ljubezni malce obremenjeni.

VODNAR
Dogajanje glede finančnega stanja se bo pomikalo v pozitivno smer, zato bodo skrbi odveč. Sodelavec vam bo nakazal, kako bi se on lotil vaše težave. Poslušajte njegove nasvete.

RIBI
Nahajate se v obdobju, ko se vam obetajo spremembe. K dejavnosti, ki ste jo nekoliko zanemarili, se boste danes vrnili samozavestno. Ne bodite trmasti, raje se čim prej prilagodite.