Astro

Horoskop za sredo, 1. maja

W.Y.
1. 5. 2019, 06.25
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Preverite napoved.

OVEN
Danes boste laže dihali, tudi na določene težave boste gledali drugače. Obeta se vam torej nov zagon. Odprti boste za nove, nenavadne pristope, zato se boste zavzemali za uvajanje naprednejše tehnologije.

BIK
Nekaj se vam bo zelo zavleklo, kar vas bo kljub prazniku razjezilo. Najbolj vas vznemirja, da so ljudje okoli vas nezanesljivi. Manjka vam energije, zato se boste spuščali v manjše konflikte. 

DVOJČKA
Prekomerno se obremenjujete z zadevami, ki jim ne bi smeli pripisovati velikega pomena. Kmalu se bo izkazalo, da je potrebno le še malce počakati na prave korake. Doživite prvi maj sproščeno.

RAK
Nadaljuje se zgodba, v kateri bo veliko več neznanega, kar vam ne bo ravno pisano na kožo. Spremljala vas bo dinamična energija in z lahkoto boste sledili vsem obveznostim.

LEV
Nenehno nerganje vam ne bo prineslo nobenih sprememb. Sami boste morali poskrbeti, da se bo kaj spremenilo. Rešili boste pomemben osebni zaplet iz preteklosti.

DEVICA
Brez slabe vesti si lahko privoščite malce višji življenjski standard. Šarmantna osvajalska oseba vam bo popestrila vaš dan in vas popeljala v zadovoljstvo.

TEHTNICA
Partner vas bo razveselil z odkritim pogovorom. Položaj bo še zelo daleč od takšnega, ki bi bil zadovoljiv, a pomembno bo, da se bo dogajanje pomikalo v pravo smer. Ugotovili boste, da vaše težave niso tako resne.

ŠKORPIJON
Strahovi, ki vas že dalj časa mučijo se bodo poznali pri slabšem počutju. Tudi na finančnem področju se boste nekoliko težje odločali kaj je prav in kaj ne. Uporabite svoj šesti čut.

STRELEC
Prisluhnite osebi, ki jo imate radi. Zelo naklonjeni vam bodo tudi prijatelji. Dan, ki je pred vami prinaša nekaj trdnega in zdelo se bo, da nič ne more zamajati vajinega odnosa z osebo, ki vam je najbolj pri srcu.

KOZOROG
Rezultati napredka na osebnem področju so v fazi, ki vam ustreza. Vse skupaj bo temeljijo na razmisleku in dobro postavljenih temeljih. Veselje je pred vrati, še posebej ko se boste veliko več sproščeno smejali in zabavali.

VODNAR
Danes vaša privlačnost ne bo ostala ne opažena. Dotiki bodo pogosti, na vašo presenečenje ne zgolj s strani prijateljev. V domačem krogu si boste praznični dan uredili čisto po svojem okusu.

RIBI
Pred vami bo prisotno občinstvo, ki prenese veliko. Osebno napredovanje vas bo razveselilo. K snovi, ki ste jo nekoliko zanemarili, se boste vrnili v velikem slogu. Pravzaprav sploh ne bo občutiti, da je vmes prišlo do zastoja.