Astro

Horoskop za torek, 30. aprila

W.Y.
30. 4. 2019, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Na obveznosti na področju študija in dela boste gledali iz realnega vidika. Imeli boste tudi veliko samozavesti. Iz svoje kože ne boste mogli, in to vam bo všeč.

BIK
Z veliko bojevitostjo se boste vrgli v neko delo, ki pa ne bo tako hitro obrodilo sadov. Ne obupajte, vseeno se bo splačalo. Odrekli se boste neki prednosti in kljub temu boste zopet poželi slavo.

DVOJČKA
Premislite o pomembnem srečanju, na katerega se morate dobro pripraviti. Ljubezenske zadeve bodo zacvetele v popoldanskem času, ko boste veliko bolj sproščeni.

RAK
Prejeli boste najboljše razloge, da počasi napredujete. Spremembe vam bodo prinesle veliko vztrajnosti in motivacije. Zaupni pogovor bo odprl stare rane, zato ne drezajte vanj.

LEV
Ne glede na ugodne vplive planetov, ki vas spremljajo, še vedno niste povsem zadovoljni z doseženimi rezultati na področju dela. Poiščite osebo, ki vam je vedno nesebično stala ob strani.

DEVICA 

Nepripravljenost partnerja, da odpreta stare rane ne bo prinesla nobenih pravih rezultatov. Zabave vas bodo vabile, vendar se malce nadzirajte, da se ne boste zaradi prevelike količine alkohola osramotili. 

TEHTNICA
Planetarni vplivi vam bodo naklonjeni v ljubezni, kjer pa ne bo čisto tako, kot ste si zamislili. Potrebno bo vložiti več energije in se o vsem skupaj bolj odprto in iskreno pogovoriti.

ŠKORPIJON
Nekaj več dela boste imeli z domačimi. Uporabite to voljo za to, da se premaknete in naredite stvari s katerimi že res predolgo odlašate ter vas bremenijo. Nikar se ne smilite sami sebi, saj si s tem le škodite.

STRELEC
Tokrat vam bo odleglo, saj se vam ne bo treba preveč truditi v zgodbi, ki vam očitno ni pri srcu. Z lahkoto se boste z nekom spoznali in se zvečer na kresovanju spustili v zanimiv in razigran pogovor.

KOZOROG
Lotilo se vas bo navdušenje nad novim projektom. Preverite najprej, če za ta projekt obstaja dovolj zanimanja, saj morda ciljate previsoko. Nikakor nimate dovolj potrpežljivosti za najtežje opravke, ki se bodo vrstili.

VODNAR
Današnji dan bo za vas pozitivna prelomnica, saj bo znanec končno popustil in se strinjal z vami. Samski boste srečali osebo, ki vam je sicer podobna, vendar potrebuje veliko nežnosti in romantike.

RIBI
Na področju dela ne boste ravno najboljše motivirani, kar bodo opazili tudi sodelavci, ki bodo brez besed odreagirali po svoje. Nikar ne bodite tako neprilagodljivi. Več motivacije in zagona za učenje se vam nakazuje čez nekaj dni.