napoved

Horoskop za soboto, 27. aprila

W.Y.
27. 4. 2019, 07.00
Posodobljeno: 27. 4. 2019, 07.26
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Premalo ste vlagali v čustveno plat svojega odnosa in to si želite popraviti. Silovito se boste zagnali v reševanje problemov in nestrpno pričakovali, kdaj bodo stvari krenile na bolje.

BIK
Našlo se bo kar nekaj kolegov, ki jim to ne bo pri srcu, zato pričakujte ostre komentarje. Najboljše počutje vas bo spremljalo v večernih urah, ko se boste ves čas zabavali.

DVOJČKA
Več boste prejemali kot dajali. V večini situacij ne boste imeli nič proti, vendar velja ostati pri umirjenem odzivu tudi, ko boste prejeli kritiko ali zapleten nasvet.

RAK
Nekaj vam še ni jasno ali zadeve preprosto ne sprejmete, čeprav v resnici gre za sprenevedanje, ki ni značilno za vas in vam zagotovo ne pomaga. Morda ste dovolili, da nekdo preveč vpliva na vas.

LEV
Sebičnost se vam danes ne bo obrestovala, saj se boste prej ali slej znašli v primežu nezadovoljnih kolegov. Pogovori, sporazumi in kompromisi so torej zelo pomembni.

DEVICA
Zaupanje se ne razvije kar čez noč. Ne pričakujte preveč od sebe in od svojih čustev. Tudi neobvezna ljubezenska avantura je lahko prav prijetna.

TEHTNICA
Danes boste odprti za nove življenjske izzive, ki so vas že, ali pa vas bodo najprej iztirili, hkrati pa vam prinesli razcvet in veliko boljše čase. Upajte si in zdaj naredite korak v smeri svojega čutenja!

ŠKORPIJON
Nova oseba bo prinesla novo energijo. To lahko pomeni, da se boste morali občasno odreči nekaterim stvarem, ki ste jih vajeni, ali se kako drugače prilagajati.

STRELEC
Prevevale vas bodo močne emocije, ki od vas terjajo hitre odločitve, vendar sami ne boste želeli ničesar narediti na silo. Močna intuicija vam govori, da ni čas za drastične spremembe.

KOZOROG
Niste ravno mojster organizacije. Vaši načrti običajno temeljijo na prilagodljivosti in improviziranju, včasih tudi na sreči. Slednja vam danes ne bo najbolj naklonjena.

VODNAR
Dogajanje je videti obetavno, vendar vam ne bo porinilo uspeha v naročje, če boste samo stali ob strani. Še vedno imate možnost, da se aktivneje vključite vanj.

RIBI
Raziskovali boste stare stvari in prišli stvarem do dna. Pri tem bo tako, da vam bodo v pomoč prijatelji in da uvidite, kaj vam je blizu in čemu ni tako.