Napoved

Horoskop za četrtek, 25. aprila

W.Y.
25. 4. 2019, 06.33
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Danes se boste veliko raje posvetili delovnim obveznostim, saj boste v tem nenadoma videli večji smisel kot prej. Morda bo vzrok novo življenjsko prepričanje ali pa boste preprosto pripravljeni sprejeti več izzivov.  

BIK
Če niste pretirano ambiciozni, se lahko zgodi, da boste dobesedno vrženi v pomembnejšo vlogo, pri kateri se boste morali znajti sami. Zaupajte intuiciji in se ne podrejajte mnenju drugih.

DVOJČKA
Tavate z glavo v oblakih ali na več mestih hkrati in zato ste neprevidni. Celo v ljubezni spet zavlačujete. Vsekakor pohitite in si pravočasno poiščite pomoč ter spoštujte nasvete.

RAK
Še vedno boste razmišljali o preteklosti. Čas je, da greste naprej. Vzemite niti življenja v svoje roke in videli boste, da je lahko prihodnost lepša.

LEV
Odprle se vam bodo nove poslovne priložnosti, ki bodo vezane na tujino ali izobraževanje. V ljubezni bo vse bolj harmonično in polno navdiha.

DEVICA
S svojim delom boste na nekoga naredili velik vtis, kar pa še ne pomeni, da lahko začnete nositi glavo med oblaki. Ne počivajte na starih idejah, ostanite v zagonu in se lotite novih izzivov.

TEHTNICA
Zatekate se v zanimiva razmišljanja. Enostavno si želite več, tako v službi kot tudi od znancev, ki so pred kratkim stopili v vaše življenje.

ŠKORPIJON
Danes se boste manj obremenjevali z drugimi in se bolj osredotočili na svojo srečo. Drznejši boste, lažje se boste spopadali s svojimi strahovi in si omislili nekaj izzivov.

STRELEC
Z vsem se spoprimite neposredno in brez kakršnega koli zapletanja. Vaša naloga bo to, da svoje opravite brez odvečnih vprašanj. Tudi v ljubezenskih in družinskih odnosih bo več sreče.

KOZOROG
Odgovorno in marljivo boste stopali naprej po svoji poti. Dogodkov ne boste smeli prehitevati, bolje bo, da počakate na ugodnih pet minut.

VODNAR
Možno je, da boste dobili priložnost za dodaten zaslužek. Čeprav boste še malce neodločno pogledovali proti prihodnosti, se bo to kmalu spremenilo. Vztrajno in brez pomislekov se boste lotili sprememb.

RIBI
Napredek bo opazen tako v boljših medosebnih odnosih, kot tudi v vašem čustvenem ravnotežju in družbenemu položaju. Izognite se le težav, povezanih s stresom.